![]() |
Handbook of Plant and Animal Toxins in Food: Occurrence, Toxicity, and Prevention
ISBN: 9781032013961 / Angielski / 13-03-2025 Książka dostępna od: 13-03-2025 |
Termin ukazania się książki: 13-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
271,11 zł |
![]() |
Handbook of Nanoencapsulation: Preparation, Characterization, Delivery, and Safety of Nutraceutical Nanocomposites
ISBN: 9781032194424 / Angielski / 14-04-2025 Książka dostępna od: 14-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 14-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
271,11 zł |
![]() |
The Golden Age of Beer: A Year of Styles, Stories, and Trivia
ISBN: 9781954641266 / Angielski / Twarda / 25-03-2025 Książka dostępna od: 25-03-2025 |
Termin ukazania się książki: 25-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
96,97 zł |
![]() |
Wild Wheat Relatives: Developing Abiotic Stress Tolerance under Climate Change
ISBN: 9780443220906 / Angielski / 28-03-2025 Książka dostępna od: 28-03-2025 |
Termin ukazania się książki: 28-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
784,92 zł |
![]() |
Berry Fruits: Bioactives, Health Effects and Processing
ISBN: 9780443160110 / Angielski / 01-04-2025 Książka dostępna od: 01-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 01-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
667,73 zł |
![]() |
Green Microbiology: Sustainability, Climate Change, Food, and Water
ISBN: 9780443240409 / Angielski / 01-08-2025 Książka dostępna od: 01-08-2025 |
Termin ukazania się książki: 01-08-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
672,42 zł |
![]() |
The Nature of Nutraceuticals
ISBN: 9781774917022 / Angielski / Inna / 20-03-2025 Książka dostępna od: 20-03-2025 |
Termin ukazania się książki: 20-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
951,42 zł |
![]() |
Handbook of Milk Production, Quality and Nutrition
ISBN: 9780443248207 / Angielski / 22-04-2025 Książka dostępna od: 22-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 22-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
961,29 zł |
![]() |
Handbook of Oleoresins: Extraction, Characterization, and Applications
ISBN: 9781032030029 / Angielski / 13-03-2025 Książka dostępna od: 13-03-2025 |
Termin ukazania się książki: 13-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
309,17 zł |
![]() |
Handbook of Plum Fruit: Production, Postharvest Science, and Processing Technology
ISBN: 9781032071176 / Angielski / 13-03-2025 Książka dostępna od: 13-03-2025 |
Termin ukazania się książki: 13-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
309,17 zł |
![]() |
Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices Used in Cardiovascular Health and Disease
ISBN: 9781032115344 / Angielski / 14-04-2025 Książka dostępna od: 14-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 14-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
233,05 zł |
![]() |
Occupational Health and Safety in the Food and Beverage Industry
ISBN: 9781032300375 / Angielski / 14-04-2025 Książka dostępna od: 14-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 14-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
237,80 zł |
![]() |
Chickpea and Cowpea: Nutritional Profile, Processing, Health Prospects and Commercial Uses
ISBN: 9781032465104 / Angielski / 14-04-2025 Książka dostępna od: 14-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 14-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
309,17 zł |
![]() |
Plant Proteins: Farm to Table
ISBN: 9780323917254 / Angielski / 01-06-2025 Książka dostępna od: 01-06-2025 Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and trends. This important reference also covers cereal and pulse plant-based and soy proteins and presents protein extraction and processing techniques, as well as ingredient principles and their application in formulating plant-based products, from ingredient interactions to processing to measurement science, including sensory. The book addresses not only the different types of plant proteins and their nutritional aspects but also plant protein...
Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and tr...
|
Termin ukazania się książki: 01-06-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
927,64 zł |
![]() |
The Meathead Method: A BBQ Hall of Famer's Science and Secrets on Bbq, Grilling, and Outdoor Cooking with 118 Recipes
ISBN: 9780063272842 / Angielski / 13-05-2025 Książka dostępna od: 13-05-2025 |
Termin ukazania się książki: 13-05-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
142,07 zł |
![]() |
Molecular Approaches for the Detection of Fungal Phytopathogens
ISBN: 9781032503950 / Angielski / 23-04-2025 Książka dostępna od: 23-04-2025 |
Termin ukazania się książki: 23-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
713,56 zł |
![]() |
Handbook of Gc-MS: Fundamentals and Applications
ISBN: 9783527354030 / Angielski / 16-06-2025 Książka dostępna od: 16-06-2025 |
Termin ukazania się książki: 16-06-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1003,98 zł |
![]() |
Green Biotechnology for Herbal and Medicinal Plant Metabolites
ISBN: 9781032492667 / Angielski / 12-06-2025 Książka dostępna od: 12-06-2025 |
Termin ukazania się książki: 12-06-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
677,72 zł |
![]() |
Protein Intake in Health and Disease
ISBN: 9781032458274 / Angielski / 01-07-2025 Książka dostępna od: 01-07-2025 |
Termin ukazania się książki: 01-07-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1001,85 zł |