ilość książek w kategorii: 662
![]() |
Food Traceability: From Binders to Blockchain
ISBN: 9783030109004 / Angielski / Twarda / 198 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
523,30 |
![]() |
Bioactive Factors and Processing Technology for Cereal Foods
ISBN: 9789811361661 / Angielski / Twarda / 259 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
402,53 |
![]() |
Principles of Food Sanitation
ISBN: 9783030097929 / Angielski / Miękka / 437 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
241,50 |
![]() |
Food Fraud Prevention: Introduction, Implementation, and Management
ISBN: 9781493996193 / Angielski / Twarda / 627 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
644,07 |
![]() |
Bionanotechnology to Save the Environment: Plant and Fishery's Biomass as Alternative to Petrol
ISBN: 9783038426929 / Angielski / Twarda / 436 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
483,68 |
![]() |
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis
ISBN: 9781493992461 / Angielski / Miękka / 365 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
342,14 |
![]() |
Fundamentals of Food Microbiology
ISBN: 9781641162401 / Angielski / Twarda / 195 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
608,16 |
![]() |
Maillard Reaction in Foods: Mitigation Strategies and Positive Properties
ISBN: 9783030225551 / Angielski / Miękka / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
201,24 |
![]() |
Reformulation as a Strategy for Developing Healthier Food Products: Challenges, Recent Developments and Future Prospects
ISBN: 9783030236205 / Angielski / Twarda / 318 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
402,53 |
![]() |
Sensory Evaluation Techniques: Volume 2
ISBN: 9780367261771 / Angielski / Twarda / 176 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
874,41 |
![]() |
Yeasts in the Production of Wine
ISBN: 9781493997800 / Angielski / Twarda / 515 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1006,38 |
![]() |
Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety
ISBN: 9783030246198 / Angielski / Twarda / 302 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
563,56 |
![]() |
Banana Ripening: Science and Technology
ISBN: 9783030277383 / Angielski / Miękka / 143 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
201,24 |
![]() |
Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective
ISBN: 9789813295735 / Angielski / Twarda / 443 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
402,53 |
![]() |
Food Proteins and Their Applications
ISBN: 9780367401047 / Angielski / Miękka / 694 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
301,14 |
![]() |
Functional Foods and Biotechnology: Biotransformation and Analysis of Functional Foods and Ingredients
ISBN: 9780367429218 / Angielski / Twarda / 454 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
874,41 |
![]() |
Ethnic Fermented Foods and Beverages of India: Science History and Culture
ISBN: 9789811514852 / Angielski / Twarda / 685 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
805,10 |
![]() |
The Science and Technology of Chapatti and Other Indian Flatbreads
ISBN: 9780367462093 / Angielski / Twarda / 162 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
874,41 |
![]() |
Dairy Processing: Advanced Research to Applications
ISBN: 9789811526077 / Angielski / Twarda / 350 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
724,58 |
![]() |
Advances in Agri-Food Biotechnology
ISBN: 9789811528736 / Angielski / Twarda / 450 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
885,61 |