• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety

ISBN-13: 9783030246198 / Angielski / Twarda / 2019 / 302 str.

Mohammed Khalfan Al-Khusaibi; Nasser Al-Habsi; Mohammad Shafiur Rahman
Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety Al-Khusaibi, Mohammed 9783030246198 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety

ISBN-13: 9783030246198 / Angielski / Twarda / 2019 / 302 str.

Mohammed Khalfan Al-Khusaibi; Nasser Al-Habsi; Mohammad Shafiur Rahman
cena 564,88 zł
(netto: 537,98 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 539,74 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Cooking > General
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030246198
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Numer serii:
000156611
Ilość stron:
302
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda

Overview of Traditional Foods

History of Arab Traditional Foods
Omani Traditional Foods: Overview
Omani Traditional Foods: Preparation, Processing and Nutrition 
Arab Traditional Foods: Preparation, Processing and Nutrition
GCC Traditional Foods: Preparation, Processing and Nutrition
Indian Traditional Foods: Preparation, Processing and Nutrition
European Traditional Foods: Preparation, Processing and Nutrition 
African Traditional Foods: Preparation, Processing and Nutrition
Indigenous Australian Foods: Preparation, Processing and Nutrition
Native American Foods: Preparation, Processing and Nutrition
Traditional Foods and Tourism  
Traditional Foods, Sensory Excitements and Pleasure
Laws and Regulations of Traditional Foods: Past, Present and Future 

Mohammed Khalfan Al-Khusaibi is an Assistant Professor in the Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Science, at Sultan Qaboos University in Muscat, Oman

Nasser Al-Habsi is an Assistant Professor in the Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Science, at Sultan Qaboos University in Muscat, Oman

Mohammad Shafiur Rahman is a Professor in the Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Science, at Sultan Qaboos University in Muscat, Oman


This work provides comprehensive coverage of the preparation, processing, marketing, safety and nutritional aspects of traditional foods across the globe. Individual chapters focus on the traditional foods of different cultures, with further chapters discussing the consumer acceptability of traditional foods as well as the laws and regulations and the sensorial factors driving the success of these foods. In addition, the integration of traditional food into tourism development plans is discussed at length. As the first publication to focus on a wide scale variety of traditional foods, including their histories and unique preparatory aspects, this is an important book for any researcher looking for a single reference work covering all of the important processing information for each major traditional food category. 


From traditional Arab foods to traditional Indian, European, African, Australian and Native American foods, Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety covers the full spectrum of cultural foods, dedicating extensive information to each traditional food type. A full overview of current trends in traditional foods is included, as is a comprehensive history of each type of traditional food. Specific regulations are discussed, as are marketing factors and issues with consumer acceptability. With the recent trends in consumer interest for traditional foods which can not only bring great sensory satisfaction but also fulfill dimensions of culture and tradition, this is a well-timed and singular work that fulfills a great current need for researchers and promises to be an important source for years to come. 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia