wyszukanych pozycji: 15
![]() |
Functional Foods and Nutraceuticals for Human Health: Advancements in Natural Wellness and Disease Prevention
ISBN: 9781771889469 / Angielski / Twarda / 2021 / 388 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
749,29 zł |
![]() |
Applied Food Science and Engineering with Industrial Applications
ISBN: 9781771887069 / Angielski / Twarda / 2019 / 362 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
632,06 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry
ISBN: 9781771887182 / Angielski / Twarda / 2019 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
632,06 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry
ISBN: 9781774631270 / Angielski / Miękka / 2021 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
423,01 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals
ISBN: 9781771887205 / Angielski / Twarda / 2019 / 276 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
632,06 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: 3 Volume Set
ISBN: 9781771887212 / Angielski / Mixed Media Product / 2018 / 915 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
1768,74 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology
ISBN: 9781771887199 / Angielski / Twarda / 2019 / 264 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
632,06 zł |
![]() |
Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology
ISBN: 9780323899291 / Angielski / Miękka / 2021 / 540 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
cena:
790,07 zł |
![]() |
Bioprocessing of Agri-Food Residues for Production of Bioproducts
ISBN: 9781771889162 / Angielski / Twarda / 2021 / 278 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
708,52 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology
ISBN: 9781774631263 / Angielski / Miękka / 2021 / 246 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
423,01 zł |
![]() |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals
ISBN: 9781774635308 / Angielski / Miękka / 2021 / 256 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
423,01 zł |
![]() |
Green Chemistry and Biodiversity: Principles, Techniques, and Correlations
ISBN: 9781774634691 / Angielski / Miękka / 2021 / 286 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
423,01 zł |
![]() |
Green Chemistry and Biodiversity: Principles, Techniques, and Correlations
ISBN: 9781771887946 / Angielski / Twarda / 2019 / 286 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
cena:
667,74 zł |
![]() |
Valorisation of Agro-Industrial Residues - Volume II: Non-Biological Approaches
ISBN: 9783030392109 / Angielski / Miękka / 2021 / 236 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
cena:
386,41 zł |
![]() |
Exploration and Valorization of Natural Resources from Arid Zones
ISBN: 9781774915523 / Angielski / 23-08-2024 Książka dostępna od: 23-08-2024 |
Planowany termin premiery książki: 23-08-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
677,93 zł |