wyszukanych pozycji: 8
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry
ISBN: 9781771887182 / Angielski / Twarda / 2019 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
650,61 zł |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals
ISBN: 9781771887205 / Angielski / Twarda / 2019 / 276 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
650,61 zł |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry
ISBN: 9781774631270 / Angielski / Miękka / 2021 / 258 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
435,44 zł |
Handbook of Research on Food Science and Technology: 3 Volume Set
ISBN: 9781771887212 / Angielski / Mixed Media Product / 2018 / 915 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
1820,66 zł |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology
ISBN: 9781771887199 / Angielski / Twarda / 2019 / 264 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
650,61 zł |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology
ISBN: 9781774631263 / Angielski / Miękka / 2021 / 246 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
435,44 zł |
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals
ISBN: 9781774635308 / Angielski / Miękka / 2021 / 256 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
435,44 zł |
Sustainable Agricultural and Food Systems Engineering: New Research, Practices, and Developments
ISBN: 9781774917299 / Angielski / 13-12-2024 Książka dostępna od: 13-12-2024 |
|
Planowany termin premiery książki: 13-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
897,21 zł |