• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals

ISBN-13: 9781771887205 / Angielski / Twarda / 2019 / 276 str.

Monica Chavez-Gonzalez; Jose Juan Buenrostro-Figueroa; Cristobal N. Aguilar
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals Monica Chavez-Gonzalez Jose Juan Buenrostro-Figueroa Cristobal N. Aguilar 9781771887205 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals

ISBN-13: 9781771887205 / Angielski / Twarda / 2019 / 276 str.

Monica Chavez-Gonzalez; Jose Juan Buenrostro-Figueroa; Cristobal N. Aguilar
cena 604,84 zł
(netto: 576,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 598,66 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Volume 3 of the 3-volume set focuses on functional foods and nutraceuticals. The chapters examine nutraceuticals as treatment for cancer and neurodegenerative diseases, trends in functional food in noncommunicable diseases, synergism in food trends, bioactive peptides, agave fructans as a functional component in foods, and more.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > General
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781771887205
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
276
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Trends in Functional Food in Noncommunicable Diseases V. D. Boone-Villa et al.  Synergism in Food Trends: The Key to a Healthy Life Dulce A. Flores-Maltos and José A. Teixeira  Recent Trends in Extraction, Purification, and Characterization of Bioactive Peptides María L. Carrillo-Inungaray et al.  Agave Fructans as a Functional Component in Foods: Importance, Applications, and Determination Methods Sarai Escobedo-García et al.  Aguamiel: Traditional Mexican Product as a Nutritional Alternative Brian Picazo, Adriana Carolina Flores Gallegos and Cristóbal N. Aguilar  Nutraceuticals as Adjuvant Treatments for Cancer and Neurodegenerative Diseases Melissa Flores-García et al.  Tagetes lucida: A Relationship between Compounds and Properties for the Development of Functional Foods Perla Yaneth Villa Silva et al.  Antidiabetic Properties of Petroselinum crispum Valencia Monica, Crystel Aleyvick Sierra-Rivera, and Silva Belmares Sonia Yesenia  Nutraceuticals from Mexican Plants as Antibacterial Agents Ricardo Guadalupe López Ramos et al.  Relevant Marine Biomass as Feedstock for Application in the Food Industry: An Overview Dulce G. Argüello-Esparza et al.  Functionality Features of Candelilla Wax in Edible Coatings Olga B. Alvarez-Perez et al.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia