• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - General

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2328764]
• Literatura piękna
 [1502588]

  więcej...
• Turystyka
 [82544]
• Informatyka
 [204262]
• Komiksy
 [28614]
• Encyklopedie
 [25140]
• Dziecięca
 [502197]
• Hobby
 [127667]
• AudioBooki
 [21435]
• Literatura faktu
 [213886]
• Muzyka CD
 [10374]
• Słowniki
 [2443]
• Inne
 [439949]
• Kalendarze
 [1094]
• Podręczniki
 [118670]
• Poradniki
 [470432]
• Religia
 [380659]
• Czasopisma
 [353]
• Sport
 [76059]
• Sztuka
 [203887]
• CD, DVD, Video
 [1649]
• Technologie
 [143709]
• Zdrowie
 [85463]
• Książkowe Klimaty
 [61]
• Puzzle, gry
 [1927]
• Large Print
 [35197]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - General

ilość książek w kategorii: 4581

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Milk and Milk Products: Instant Notes Aparna Bhatt 9781502853578
Milk and Milk Products: Instant Notes

ISBN: 9781502853578 / Angielski / Miękka / 74 str.

ISBN: 9781502853578/Angielski/Miękka/74 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Aparna Bhatt
MILK is the normal mammary secretion derived from complete milking of healthy milch animal. It is also defined as the whole, clean, fresh, lacteal secretion obtained by complete milking of one or more healthy milch animals. Milk has been evolved as an ideal source of nourishment to the young ones of a particular species producing it. In many parts of the world, cow is the major source of milk for human consumption. However, some other sources of milk like buffalo, goat, sheep, camel etc have also been employed for milk consumption.
MILK is the normal mammary secretion derived from complete milking of healthy milch animal. It is also defined as the whole, clean, fresh, lacteal sec...

    
cena: 24,10 zł

 Genetically Altered Foods and Your Health Ken Roseboro 9781591200598
Genetically Altered Foods and Your Health

ISBN: 9781591200598 / Angielski / Miękka / 120 str.

ISBN: 9781591200598/Angielski/Miękka/120 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Ken Roseboro
This book examines how genetic engineering is radically changing our food at great risk to human health and the environment. Why are scientists genetically altering foods? Are they safe? Why arent genetically engineered foods labelled as such? Author Ken Roseboro addresses these and other issues concerning genetically altered foods, and explains why organic foods are practical and safe alternatives to this risky technology.
This book examines how genetic engineering is radically changing our food at great risk to human health and the environment. Why are scientists geneti...

    
cena: 24,79 zł

 The Practical Distiller Samuel McHarry 9781508441045
The Practical Distiller

ISBN: 9781508441045 / Angielski / Miękka / 114 str.

ISBN: 9781508441045/Angielski/Miękka/114 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Samuel McHarry

    
cena: 25,98 zł

 Advanced Packaging Technologies for Fruits and Vegetables Mrs Roby Jose Ciju 9781470056766
Advanced Packaging Technologies for Fruits and Vegetables

ISBN: 9781470056766 / Angielski / Miękka / 68 str.

ISBN: 9781470056766/Angielski/Miękka/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Mrs Roby Jose Ciju

    
cena: 26,19 zł

 My Notebook Wild Pages Press 9781976278426
My Notebook

ISBN: 9781976278426 / Angielski / Miękka / 152 str.

ISBN: 9781976278426/Angielski/Miękka/152 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 30,33 zł

 Meat Inspector: Notebook Wild Pages Press 9781717556776
Meat Inspector: Notebook

ISBN: 9781717556776 / Angielski

ISBN: 9781717556776/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 30,33 zł

 Food Critic Wild Pages Press 9781717582522
Food Critic

ISBN: 9781717582522 / Angielski

ISBN: 9781717582522/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 30,33 zł

 Food Critic: Blog Wild Pages Press 9781718735767
Food Critic: Blog

ISBN: 9781718735767 / Angielski

ISBN: 9781718735767/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 30,33 zł

 The Practical Distiller Samuel McHarry 9781499586640
The Practical Distiller

ISBN: 9781499586640 / Angielski / Miękka / 54 str.

ISBN: 9781499586640/Angielski/Miękka/54 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Samuel McHarry

    
cena: 30,33 zł

 Coffee Notebook Wild Pages Press 9781718636705
Coffee Notebook

ISBN: 9781718636705 / Angielski

ISBN: 9781718636705/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 30,33 zł

 Bluffer's Guide to Beer: Instant Wit and Wisdom Jonathan Goodall 9781785212482
Bluffer's Guide to Beer: Instant Wit and Wisdom

ISBN: 9781785212482 / Angielski / Miękka / 136 str.

ISBN: 9781785212482/Angielski/Miękka/136 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Jonathan Goodall
Instantly acquire all the knowledge you need to prosper in the frothy world of beer appreciation. Never again confuse your grist with your gruit, your wort with your yeast, or your butt with your firkin (108 gallons versus nine gallons, since you ask).
Instantly acquire all the knowledge you need to prosper in the frothy world of beer appreciation. Never again confuse your grist with your gruit, your...

    
cena: 35,99 zł

 Laits Et Beurres Antoine D 9781543008906
Laits Et Beurres

ISBN: 9781543008906 / Francuski / Miękka / 44 str.

ISBN: 9781543008906/Francuski/Miękka/44 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 37,45 zł

 Fleischwolf zur Benutzung vorbereiten und zerlegen (Unterweisung Fleischer/-in) Stefan Eifler   9783656861775
Fleischwolf zur Benutzung vorbereiten und zerlegen (Unterweisung Fleischer/-in)

ISBN: 9783656861775 / Niemiecki / Miękka / 16 str.

ISBN: 9783656861775/Niemiecki/Miękka/16 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Stefan Eifler
Unterweisung / Unterweisungsentwurf aus dem Jahr 2014 im Fachbereich AdA Handwerk / Produktion / Gewerbe - Lebensmittelverarbeitung, Note: 1, mit 95,25 Punkten, Veranstaltung: Meisterprufung Teil 4, Sprache: Deutsch, Abstract: Hier handelt es sich um meine Arbeitsunterwiesung im Teil 4 der Meisterprufung: Zusammenbau und Zerlegen eines Laden-Fleischwolfes. Die Arbeitsmappe ist komplett mit Inhaltsverzeichnis, Rahmenbedingungen, Didaktischer Analyse, Methodischer Analyse, Ablauf der Unterweisung, Lernerfolgskontrolle und Arbeitszergliederung. Fur die Prufung muss man allerdings den Inhalt...
Unterweisung / Unterweisungsentwurf aus dem Jahr 2014 im Fachbereich AdA Handwerk / Produktion / Gewerbe - Lebensmittelverarbeitung, Note: 1, mit 95,2...

    
cena: 38,34 zł

 La Betterave a Sucre: Les Sucreries Et Distilleries Agricoles de La France Anselme Payen 9781543217469
La Betterave a Sucre: Les Sucreries Et Distilleries Agricoles de La France

ISBN: 9781543217469 / Francuski / Miękka / 42 str.

ISBN: 9781543217469/Francuski/Miękka/42 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
- ...Olivier de Serres nous apprend que la betterave rouge fut importee de l'Italie dans l'Europe du nord vers la fin du XVIe siecle, et cultivee dans les jardins comme plante alimentaire pour l'homme. C'est en Allemagne que cette culture prit d'abord de grandes proportions; elle ne se developpa en France que beaucoup plus tard. Une variete productive, mais tres aqueuse, de la betterave, la disette, avait ete introduite dans notre pays en 1775 par Vilmorin. On en faisait usage principalement pour la nourriture des animaux. L'abbe Commerel, qui lui donna le nom de betterave champetre, redigea...
- ...Olivier de Serres nous apprend que la betterave rouge fut importee de l'Italie dans l'Europe du nord vers la fin du XVIe siecle, et cultivee dans...

    
cena: 38,55 zł

 Le Cafe: Sa Culture Et Ses Applications Hygieniques Anselme Payen 9781543217322
Le Cafe: Sa Culture Et Ses Applications Hygieniques

ISBN: 9781543217322 / Francuski / Miękka / 32 str.

ISBN: 9781543217322/Francuski/Miękka/32 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
- A cote du sucre, comme element de prosperite coloniale et de bonne alimentation interieure, se place le cafe, dont la production est restee une source de revenus considerables pour nos etablissements d'outre-mer. J'ai plus d'une fois signale dans la Revue l'interet qu'il y aurait a developper en France la consommation du sucre. Si des mesures administratives peuvent elargir les debouches de notre industrie sucriere des Antilles et de Bourbon, il est cependant un autre moyen d'en favoriser les progres: c'est d'encourager l'usage des boissons aromatiques et salutaires ou le sucre entre comme...
- A cote du sucre, comme element de prosperite coloniale et de bonne alimentation interieure, se place le cafe, dont la production est restee une sour...

    
cena: 38,55 zł

 Le Cacao Et Le Chocolat Anselme Payen 9781543217087
Le Cacao Et Le Chocolat

ISBN: 9781543217087 / Francuski / Miękka / 34 str.

ISBN: 9781543217087/Francuski/Miękka/34 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
- ...L'origine de la culture du cacao se perd dans la nuit des temps, on peut le dire sans exageration, car a l'epoque de la conquete du Nouveau-Monde les Espagnols trouverent l'usage du chocolat repandu parmi les populations qu'ils allaient combattre; ils reconnurent, non sans surprise, que le cacao formait la base principale de la nourriture des indigenes, dont l'embonpoint, le teint florissant, annoncaient une vigoureuse sante. Pendant longtemps, ils s'abstinrent de transmettre en Europe des notions dont ils voulaient tirer profit a l'exclusion des autres peuples. Ce fut seulement en 1649...
- ...L'origine de la culture du cacao se perd dans la nuit des temps, on peut le dire sans exageration, car a l'epoque de la conquete du Nouveau-Monde...

    
cena: 38,55 zł

 Smoker Cookbook: Fish and Seafood: Complete Smoker Cookbook for Real Barbecue, the Ultimate How-To Guide for Smoking Fish, the Art of S Roger Murphy 9781790806065
Smoker Cookbook: Fish and Seafood: Complete Smoker Cookbook for Real Barbecue, the Ultimate How-To Guide for Smoking Fish, the Art of S

ISBN: 9781790806065 / Angielski

ISBN: 9781790806065/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 42,44 zł

 My Notebook: Rowing Boat and Oars Wild Pages Press 9781978028289
My Notebook: Rowing Boat and Oars

ISBN: 9781978028289 / Angielski / Miękka / 152 str.

ISBN: 9781978028289/Angielski/Miękka/152 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 42,90 zł

 This Ain't the Beer That You're Used to: A Beginners Guide to Good Beer Dom
This Ain't the Beer That You're Used to: A Beginners Guide to Good Beer

ISBN: 9781949410143 / Angielski

ISBN: 9781949410143/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.

    
cena: 42,95 zł

 My Easy to Use Home Brewing Journal Jason Scotts 9781632876522
My Easy to Use Home Brewing Journal

ISBN: 9781632876522 / Angielski / Miękka / 54 str.

ISBN: 9781632876522/Angielski/Miękka/54 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych.
Jason Scotts

    
cena: 44,90 zł

 1  2  3  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2021 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2019 DolnySlask.com Agencja Internetowa
Wtyczki do przeglądarki Firefox i IE:
Autor | ISBN13 | Tytuł
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - Płatności Payu
Przechowalnia Przechowalnia