• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Chemistry & Biotechnology

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Chemistry & Biotechnology

ilość książek w kategorii: 657

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Food Traceability: From Binders to Blockchain McEntire, Jennifer 9783030109004 Springer
Food Traceability: From Binders to Blockchain

ISBN: 9783030109004 / Angielski / Twarda / 198 str.

ISBN: 9783030109004/Angielski/Twarda/198 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jennifer McEntire; Andrew Kennedy
cena: 524,53 zł

 Bioactive Factors and Processing Technology for Cereal Foods Jing Wang Baoguo Sun Rongtsao Cao 9789811361661 Springer
Bioactive Factors and Processing Technology for Cereal Foods

ISBN: 9789811361661 / Angielski / Twarda / 259 str.

ISBN: 9789811361661/Angielski/Twarda/259 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jing Wang; Baoguo Sun; Rongtsao Cao
cena: 403,47 zł

 Principles of Food Sanitation Norman G. Marriott M. Wes Schilling Robert B. Gravani 9783030097929 Springer
Principles of Food Sanitation

ISBN: 9783030097929 / Angielski / Miękka / 437 str.

ISBN: 9783030097929/Angielski/Miękka/437 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Norman G. Marriott; M. Wes Schilling; Robert B. Gravani
cena: 242,07 zł

 Food Fraud Prevention: Introduction, Implementation, and Management Spink, John W. 9781493996193 Springer
Food Fraud Prevention: Introduction, Implementation, and Management

ISBN: 9781493996193 / Angielski / Twarda / 627 str.

ISBN: 9781493996193/Angielski/Twarda/627 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
John Spink
cena: 645,58 zł

 Bionanotechnology to Save the Environment: Plant and Fishery's Biomass as Alternative to Petrol Pierfrancesco Morganti 9783038426929 Mdpi AG
Bionanotechnology to Save the Environment: Plant and Fishery's Biomass as Alternative to Petrol

ISBN: 9783038426929 / Angielski / Twarda / 436 str.

ISBN: 9783038426929/Angielski/Twarda/436 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Pierfrancesco Morganti
cena: 489,03 zł

 Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis Bhunia, Arun K. 9781493992461 Springer
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis

ISBN: 9781493992461 / Angielski / Miękka / 365 str.

ISBN: 9781493992461/Angielski/Miękka/365 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Arun K. Bhunia
cena: 342,95 zł

 Fundamentals of Food Microbiology Conard Nash 9781641162401 Callisto Reference
Fundamentals of Food Microbiology

ISBN: 9781641162401 / Angielski / Twarda / 195 str.

ISBN: 9781641162401/Angielski/Twarda/195 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Conard Nash
cena: 614,88 zł

 Maillard Reaction in Foods: Mitigation Strategies and Positive Properties Parisi, Salvatore 9783030225551 Springer
Maillard Reaction in Foods: Mitigation Strategies and Positive Properties

ISBN: 9783030225551 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9783030225551/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Salvatore Parisi; Sara M. Ameen; Shana Montalto
cena: 201,72 zł

 Reformulation as a Strategy for Developing Healthier Food Products: Challenges, Recent Developments and Future Prospects Raikos, Vassilios 9783030236205 Springer
Reformulation as a Strategy for Developing Healthier Food Products: Challenges, Recent Developments and Future Prospects

ISBN: 9783030236205 / Angielski / Twarda / 318 str.

ISBN: 9783030236205/Angielski/Twarda/318 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 403,47 zł

 Sensory Evaluation Techniques: Volume 2 Morten Meilgaard 9780367261771 CRC Press
Sensory Evaluation Techniques: Volume 2

ISBN: 9780367261771 / Angielski / Twarda / 176 str.

ISBN: 9780367261771/Angielski/Twarda/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Morten Meilgaard
cena: 878,00 zł

 Yeasts in the Production of Wine Patrizia Romano Maurizio Ciani Graham H. Fleet 9781493997800 Springer
Yeasts in the Production of Wine

ISBN: 9781493997800 / Angielski / Twarda / 515 str.

ISBN: 9781493997800/Angielski/Twarda/515 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Patrizia Romano; Maurizio Ciani; Graham H. Fleet
cena: 1008,75 zł

 Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety Al-Khusaibi, Mohammed 9783030246198 Springer
Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety

ISBN: 9783030246198 / Angielski / Twarda / 302 str.

ISBN: 9783030246198/Angielski/Twarda/302 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mohammed Khalfan Al-Khusaibi; Nasser Al-Habsi; Mohammad Shafiur Rahman
cena: 564,88 zł

 Banana Ripening: Science and Technology Thompson, Anthony Keith 9783030277383 Springer
Banana Ripening: Science and Technology

ISBN: 9783030277383 / Angielski / Miękka / 143 str.

ISBN: 9783030277383/Angielski/Miękka/143 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Anthony Keith Thompson; Suriyan Supapvanich; Jiraporn Sirison
cena: 201,72 zł

 Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective Mathew, Saleena 9789813295735 Springer
Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective

ISBN: 9789813295735 / Angielski / Twarda / 443 str.

ISBN: 9789813295735/Angielski/Twarda/443 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Maya Raman; Dhanya Pulikkottil Rajan; Manjusha Kalarikkathara Parameswaran
cena: 403,47 zł

 Food Proteins and Their Applications Srinivasan Damodaran 9780367401047 CRC Press
Food Proteins and Their Applications

ISBN: 9780367401047 / Angielski / Miękka / 694 str.

ISBN: 9780367401047/Angielski/Miękka/694 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Srinivasan Damodaran
cena: 302,37 zł

 Functional Foods and Biotechnology: Biotransformation and Analysis of Functional Foods and Ingredients Kalidas Shetty Dipayan Sarkar 9780367429218 CRC Press
Functional Foods and Biotechnology: Biotransformation and Analysis of Functional Foods and Ingredients

ISBN: 9780367429218 / Angielski / Twarda / 454 str.

ISBN: 9780367429218/Angielski/Twarda/454 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kalidas Shetty; Dipayan Sarkar
cena: 878,00 zł

 Ethnic Fermented Foods and Beverages of India: Science History and Culture Jyoti Prakash Tamang 9789811514852 Springer
Ethnic Fermented Foods and Beverages of India: Science History and Culture

ISBN: 9789811514852 / Angielski / Twarda / 685 str.

ISBN: 9789811514852/Angielski/Twarda/685 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jyoti Prakash Tamang
cena: 806,99 zł

 The Science and Technology of Chapatti and Other Indian Flatbreads Anamika Banerji Laxmi Ananthanarayan Smita S. Lele 9780367462093 CRC Press
The Science and Technology of Chapatti and Other Indian Flatbreads

ISBN: 9780367462093 / Angielski / Twarda / 162 str.

ISBN: 9780367462093/Angielski/Twarda/162 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Anamika Banerji; Laxmi Ananthanarayan; Smita S. Lele
cena: 878,00 zł

 Dairy Processing: Advanced Research to Applications Jagrani Minj Aparna Sudhakara Anuradha Kumari 9789811526077 Springer
Dairy Processing: Advanced Research to Applications

ISBN: 9789811526077 / Angielski / Twarda / 350 str.

ISBN: 9789811526077/Angielski/Twarda/350 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jagrani Minj; Aparna Sudhakaran V.; Anuradha Kumari
cena: 726,29 zł

 Advances in Agri-Food Biotechnology Tilak Raj Sharma Rupesh Deshmukh Humira Sonah 9789811528736 Springer
Advances in Agri-Food Biotechnology

ISBN: 9789811528736 / Angielski / Twarda / 450 str.

ISBN: 9789811528736/Angielski/Twarda/450 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Tilak Raj Sharma; Rupesh Deshmukh; Humira Sonah
cena: 887,69 zł

Pierwsza Podprzednia  1  2  3  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia