ilość książek w kategorii: 536
Bioactive Factors and Processing Technology for Cereal Foods
ISBN: 9789811361692 / Angielski / Miękka / 259 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
384,63 zł |
Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food
ISBN: 9783030618780 / Angielski / Twarda / 380 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
769,29 zł |
Reformulation as a Strategy for Developing Healthier Food Products: Challenges, Recent Developments and Future Prospects
ISBN: 9783030236236 / Angielski / Miękka / 318 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
307,69 zł |
Emulsion‐based Encapsulation of Antioxidants: Design and Performance
ISBN: 9783030620516 / Angielski / Twarda / 473 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
961,63 zł |
Food Proteins and Peptides: Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications
ISBN: 9781788018593 / Angielski / Twarda / 506 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
914,19 zł |
Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety
ISBN: 9783030246228 / Angielski / Miękka / 302 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
538,49 zł |
Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality
ISBN: 9780367351182 / Angielski / Twarda / 478 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1123,58 zł |
Pheno-Phospholipids and Lipo-Phenolics: Novel Structured Antioxidants
ISBN: 9783030673987 / Angielski / Twarda / 66 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
384,63 zł |
Techniques to Measure Food Safety and Quality: Microbial, Chemical, and Sensory
ISBN: 9783030686352 / Angielski / Twarda / 431 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
846,23 zł |
Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea Batatas
ISBN: 9780367779337 / Angielski / Miękka / 204 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
234,89 zł |
Chinese National Alcohols: Baijiu and Huangjiu
ISBN: 9789811233562 / Angielski / Twarda / 276 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
459,65 zł |
Ethnic Fermented Foods and Beverages of India: Science History and Culture
ISBN: 9789811514883 / Angielski / Miękka / 685 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
769,29 zł |
Sensory Evaluation Techniques: Volume 2
ISBN: 9780367261788 / Angielski / Miękka / 176 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
280,84 zł |
Bioactive Peptides: Production, Bioavailability, Health Potential, and Regulatory Issues
ISBN: 9780367511777 / Angielski / Twarda / 486 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
995,90 zł |
Applied Food Science and Engineering with Industrial Applications
ISBN: 9781774633939 / Angielski / Miękka / 362 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
423,84 zł |
Brewing Science: A Multidisciplinary Approach
ISBN: 9783030734183 / Angielski / Twarda / 455 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
384,63 zł |
Applications of Cold Plasma in Food Safety
ISBN: 9789811618260 / Angielski / Twarda / 361 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
653,90 zł |
β-Casomorphins: A1 Milk, Milk Peptides and Human Health
ISBN: 9789811534591 / Angielski / Miękka / 128 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
384,63 zł |
Microbial Enzyme Technology in Food Applications
ISBN: 9780367782566 / Angielski / Miękka / 520 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutritional and healthcare quality of food. To achieve favorable processing conditions and for the safety of the food to be consumed, use of food grade microbial enzymes or microbes (being the natural biocatalysts) is imperative.This book discusses the uses of enzymes in conventional and non-conventional food and beverage processing as well as in dairy processing, brewing, bakery and wine making. Apart from conventional uses, the development of...
The aim of food processing is to produce food that is palatable and tastes good, extend its shelf-life, increase the variety, and maintain the nutriti...
|
|
cena:
234,89 zł |
Lebensmittelanalytik
ISBN: 9783662634080 / Angielski / Miękka / 905 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
233,65 zł |