• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Cooking - Methods - Professional

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Cooking >> Methods - Professional

ilość książek w kategorii: 332

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 The Modern Cafe, 1e The Culinary Institute of America (CIA) 9781394347803 Wiley
The Modern Cafe, 1e

ISBN: 9781394347803 / Angielski

ISBN: 9781394347803/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
The Culinary Institute of America (CIA)
cena: 153,53 zł

 
Fundamentos da Gastronomia: Guia Completo para Profissionais: "Do básico ao avançado: tudo o que um chef precisa saber."

ISBN: 9798306580418 / Portugalski / Miękka / 256 str.

ISBN: 9798306580418/Portugalski/Miękka/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 80,66 zł

 
Profit Plated: : Mastering Business Management and Accounting for Culinary Success

ISBN: 9798307102404 / Angielski / Miękka / 66 str.

ISBN: 9798307102404/Angielski/Miękka/66 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 36,28 zł

 
Forkin Good: Simple. Easy. Fun.

ISBN: 9781964712598 / Angielski

ISBN: 9781964712598/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Eric Levine
cena: 215,17 zł

 
Forkin Good: Simple. Easy. Fun.

ISBN: 9781964712604 / Angielski

ISBN: 9781964712604/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Eric Levine
cena: 236,69 zł

 
Uso de la dotaci?n b?sica del restaurante y asistencia en el preservicio. UF0058

ISBN: 9788416482214 / Hiszpański

ISBN: 9788416482214/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; Miguel Ángel Fernández Díaz
cena: 108,95 zł

 
Servicio b?sico de alimentos y bebidas y tareas de postservicio en el restaurante. UF0059.

ISBN: 9788417943271 / Hiszpański

ISBN: 9788417943271/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; Ambrosio Carrón Sánchez
cena: 112,98 zł

 
Aprovisionamiento y almacenaje de alimentos y bebidas en el bar. UF0060.

ISBN: 9788417943288 / Hiszpański

ISBN: 9788417943288/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; Ambrosio Carrón Sánchez
cena: 100,88 zł

 
Preparaci?n y servicio de comidas r?pidas en el bar. UF0061.

ISBN: 9788417943295 / Hiszpański

ISBN: 9788417943295/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; Ambrosio Carrón Sánchez
cena: 137,19 zł

 
Bebidas. MF1047.

ISBN: 9788417943639 / Hiszpański

ISBN: 9788417943639/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; José Ignacio Ulrich Redondo
cena: 129,13 zł

 
T?cnicas de servicio de alimentos y bebidas en barra y mesa. MF1046.

ISBN: 9788417943721 / Hiszpański

ISBN: 9788417943721/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; José Ignacio Ulrich Redondo
cena: 117,02 zł

 
Aplicaci?n de normas y condiciones higi?nico - sanitarias en restauraci?n. UF0053.

ISBN: 9788419189356 / Hiszpański

ISBN: 9788419189356/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; Miguel Ángel Fernández Díaz
cena: 100,88 zł

 
Seguridad, higiene y protecci?n ambiental en hosteler?a. MF0711.

ISBN: 9788419189417 / Hiszpański

ISBN: 9788419189417/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón Jiménez; Miguel Ángel Ladrón de Guevara
cena: 117,02 zł

 
Monk Fruit Sugar Free Dessert Recipes - Complete Guide: Fifty Most Delicious & Healthy Ideas to Satiate Your Sweet Tooths

ISBN: 9798307709719 / Angielski / Miękka / 160 str.

ISBN: 9798307709719/Angielski/Miękka/160 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 153,30 zł

 
Aprovisionamiento de materias primas en cocina. UF0054.

ISBN: 9788419189370 / Hiszpański

ISBN: 9788419189370/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Miguel Ángel Ladrón de Guevara; Ambrosio Carrón Sánchez
cena: 92,81 zł

 In the Hands of a Chef: The Professional Chef's Guide to Essential Kitchen Tools The Culinary Institute of America (Cia) 9780470080269 John Wiley & Sons
In the Hands of a Chef: The Professional Chef's Guide to Essential Kitchen Tools

ISBN: 9780470080269 / Angielski / Miękka / 176 str.

ISBN: 9780470080269/Angielski/Miękka/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
The Culinary Institute of America (CIA);Culinary Institute of America
Sharpen Your Knife Skills and Hone Your Knowledge of Kitchen Tools

A precise carrot julienne . . . A perfect basil chiffonade . . . A neatly quartered chicken . . . Proficiency with knives and other kitchen tools is essential if you want to perfect your culinary artistry. Written by the experts at The Culinary Institute of America, this indispensable guide delivers all the information you need to assemble a knife kit, build your knife skills, and use a wide range of additional tools, from peelers and pitters to Parisienne scoops and pastry bags. Featuring instructional...
Sharpen Your Knife Skills and Hone Your Knowledge of Kitchen Tools

A precise carrot julienne . . . A perfect basil chiffonade . . . A nea...
cena: 118,09 zł

 Large Quantity Recipes Margaret E. Terrell Dorothea B. Headlund Terrell 9780471288541 John Wiley & Sons
Large Quantity Recipes

ISBN: 9780471288541 / Angielski / Miękka / 528 str.

ISBN: 9780471288541/Angielski/Miękka/528 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Margaret E. Terrell; Dorothea B. Headlund; Ian Terrell

Practical, scalable recipes designed to reliably feed a crowd

Large Quantity Recipes, 4th Edition, offers food service kitchens a repository of reliable recipes designed specifically for larger-scale production. Over 1,000 recipes designed to serve 50 or more are laid out for efficiency, with weights and volumes provided side-by-side along with pan measurements and references to equipment commonly found in commercial kitchens. Covering all courses including breads, meat, seafood, salads, desserts, cocktails and more, this invaluable resource facilitates menu planning...

Practical, scalable recipes designed to reliably feed a crowd

Large Quantity Recipes, 4th Edition, offers food service kitchen...

cena: 533,99 zł

 Successful Catering Bernard Splaver William N. Reynolds Michael Roman 9780471289258 John Wiley & Sons
Successful Catering

ISBN: 9780471289258 / Angielski / Miękka / 352 str.

ISBN: 9780471289258/Angielski/Miękka/352 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bernard Splaver; William N. Reynolds; Michael Roman
With coverage of the management of a catering business and 201 expert recipes from The Culinary Institute of America, the new edition of this well-established book is an ideal basic text for students of catering.
With coverage of the management of a catering business and 201 expert recipes from The Culinary Institute of America, the new edition of this well-est...
cena: 434,26 zł

 Professional Vegetarian Cooking Bergeron, Kenneth A. 9780471292357 John Wiley & Sons
Professional Vegetarian Cooking

ISBN: 9780471292357 / Angielski / Twarda / 448 str.

ISBN: 9780471292357/Angielski/Twarda/448 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ken Bergeron
A contemporary bible of vegetarian cooking filled with fresh and fabulous ideas for today's fine dining
Vegetarian cuisine is now more popular than ever. Increasing health and ethical concerns-and an appetite for adventure-have sparked a growing demand for attractive, appetizing, and creative vegetarian dishes that hold their own with any meat choice on the menu. This book shows how to harness traditional cooking methods and techniques to produce exciting, elegant meatless creations bursting with freshness and flavor. Moving from appetizers and side dishes to delicious entrees, breads,...
A contemporary bible of vegetarian cooking filled with fresh and fabulous ideas for today's fine dining
Vegetarian cuisine is now more popular tha...
cena: 269,01 zł

 The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry Bo (San Diego Culinary Institute in La Mesa, CA) Friberg 9780471359258 John Wiley & Sons
The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry

ISBN: 9780471359258 / Angielski / Twarda / 1040 str.

ISBN: 9780471359258/Angielski/Twarda/1040 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
CA) Friberg Bo (San Diego Culinary Institute in La Mesa
The reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks
A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, The Professional Pastry Chef presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques in a fresh and approachable way. Now skillfully revised and redesigned to meet the needs of today's pastry kitchen, this classic reference is better-and easier to use-than ever.
The new edition contains more than 650 recipes, which offer a new emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for...
The reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks
A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, The Professional P...
cena: 359,42 zł

Pierwsza Podprzednia  7  8  9  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia