• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Take One Fish: The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2138880]
• Literatura piękna
 [1465503]

  więcej...
• Turystyka
 [61150]
• Informatyka
 [138270]
• Komiksy
 [25297]
• Encyklopedie
 [22159]
• Dziecięca
 [455783]
• Hobby
 [92019]
• AudioBooki
 [3333]
• Literatura faktu
 [211926]
• Muzyka CD
 [7193]
• Słowniki
 [2086]
• Inne
 [541964]
• Kalendarze
 [644]
• Podręczniki
 [89833]
• Poradniki
 [410471]
• Religia
 [399485]
• Czasopisma
 [562]
• Sport
 [51112]
• Sztuka
 [174053]
• CD, DVD, Video
 [782]
• Technologie
 [147660]
• Zdrowie
 [74185]
• Książkowe Klimaty
 [88]
• Puzzle, gry
 [2824]
• Large Print
 [20359]
• Literatura w języku ukraińskim
 [179]
Kategorie szczegółowe BISAC

Take One Fish: The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating

ISBN-13: 9781743796634 / Angielski / Twarda / 2021 / 272 str.

Josh Niland
Take One Fish: The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating Josh Niland 9781743796634 Hardie Grant Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Take One Fish: The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating

ISBN-13: 9781743796634 / Angielski / Twarda / 2021 / 272 str.

Josh Niland
cena 156,45 zł
(netto: 149,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 155,53 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych.

Darmowa dostawa!

Forget everything you thought you knew about fish cookery: through the medium of 15 fish and 60 mind-blowing recipes, Take One Fish is an affirmation that there are no rules, only an endless world of culinary possibilities.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Cooking > Methods - Professional
Photography > Subjects & Themes - Food
Wydawca:
Hardie Grant Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781743796634
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
272
Waga:
1.47 kg
Wymiary:
29.08 x 22.63 x 2.69
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

'genuinely, deliciously inspiring.' - Luke Slattery, The Australian Financial Review

Josh Niland is the chef/owner of Saint Peter, a fish restaurant that opened in Sydney, Australia to widespread critical acclaim in 2016. In doing so, Niland started a conversation around boundary-pushing seafood with his world-leading approach to using the whole fish and wasting nothing. In 2018, Josh opened The Fish Butchery - Australia's first sustainable fishmonger. In 2019, his work was recognised by the inaugural World Restaurant Awards, where he was shortlisted in the ethical thinking category. The Whole Fish Cookbook is his first book.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2023 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia