• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Valuing Food Safety and Nutrition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Valuing Food Safety and Nutrition

ISBN-13: 9780367215767 / Angielski / Miękka / 2020 / 458 str.

Julie a. Caswell
Valuing Food Safety and Nutrition Julie a. Caswell 9780367215767 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Valuing Food Safety and Nutrition

ISBN-13: 9780367215767 / Angielski / Miękka / 2020 / 458 str.

Julie a. Caswell
cena 222,96
(netto: 212,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 216,55
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book focuses on the developing field of valuing food safety and nutrition. It evaluates the relative strengths, weaknesses, and requirements of the major methodologies employed in valuation research. The book includes a discussion on key factors such as information on consumer attitudes.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Self-Help > Safety & Security - General (See Also House & Home - Safety & Security)
Cooking > Methods - Professional
Technology & Engineering > General
Wydawca:
Routledge
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367215767
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
458
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Part One: Setting the Stage: Research Perspectives and Theoretical Models 1. Valuing Food Safety and Nutrition: The Research Needs 2. Self-Protection, Risk Information, and Ex Ante Values of Food Safety and Nutrition 3. Mitigation, Product Substitution, and Consumer Valuation of Undesirable Foodborne Effects 4. Information Issues for Principals and Agents in the "Market" for Food Safety and Nutrition Part Two: A Comparison of Valuation Methodologies 5. Contingent Valuation of Health Risk Reductions for Shellfish Products 6. Experimental Auctions to Measure Willingness to Pay for Food Safety 7. Using Conjoint Analysis to Assess Consumers' Acceptance of pST-Supplemented Pork 8. Health Risk Concern of Households vs. Food Processors: Estimation of Hedonic Prices in Fats and Oils 9. Valuation by the Cost of Illness Method: The Social Costs of Escherichia coli 0157:H7 Foodborne Disease 10. Valuing Food Safety: Which Approaches to Use? 11. Thoughts About Different Methods to Value Food Safety and Nutrition Part Three: A Closer Look at Performing Contingent Valuation 12. Using Contingent Valuation to Value Food Safety: A Case Study of Grapefruit and Pesticide Residues 13. Anglers' Willingness to Pay for Information About Chemical Residues in Sport Fish: Design of a CV Questionnaire 14. Using Contingent Valuation Methods to Value the Health Risks from Pesticide Residues When Risks Are Ambiguous 15. Contingent Valuation of Consumers' Willingness to Purchase Pork with Lower Saturated Fat 16. Criteria for Evaluating Results Obtained from Contingent Valuation Methods Part Four: Inputs to Valuation Studies 17. Determining Foodborne Illness in the United States: A Step Toward Valuation 18. Measuring the Food Safety Risk of Pesticides 19. Adding Nutritional Quality to Analysis of Meat Demand 20. Irradiation and Food Safety: Consumer Attitudes and Awareness

Julie A. Caswell



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia