• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Książka:  » książki  » Methods and Protocols in Food Science

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC
 
Methods to Assess the Quality of Meat Products

José Manuel Lorenzo; Rubén Domínguez; Mirian Pateiro
This volume provides standardize analytical processes and techniques used for the analysis of meat and meat products. Chapters guide readers through methods on different chemical parameters, measurement of pH, correct determination of texture parameters in different meat and meat products, fat extraction, free amino acids, hydrolyzed amino acids extraction, nitrites and nitrates in meat and meat products, liquid chromatography, and techniques used for the determination of antioxidant capacity in meat and meat products.Authoritative and cutting-edge,Methods to Assess the Quality of Meat...
This volume provides standardize analytical processes and techniques used for the analysis of meat and meat products. Chapters guide readers through m...
cena: 484,18 zł
 
Production of Traditional Mediterranean Meat Products

José Manuel Lorenzo; Rubén Domínguez; Mirian Pateiro
cena: 484,18 zł
 
Food Waste Conversion

Cristobal N. Aguilar Gonzalez; Ricardo Gomez-Garc?a; Mohameed Kuddus
cena: 726,29 zł
 
Bioactive Extraction and Application in Food and Nutraceutical Industries

Tanmay Sarkar; Siddhartha Pati
cena: 806,99 zł
 
Basic Methods and Protocols on Sourdough

Marco Gobbetti; Carlo Giuseppe Rizzello
cena: 645,58 zł
 
Multidimensional Characterization of Dietary Lipids

Christelle Lopez; Claude Genot; Alain Riaublanc
cena: 714,57 zł
 
Functional Meat Products

Silvani Verruck; Eliane Teixeira Marsico
cena: 726,29 zł
 
Wine Analysis and Testing Techniques

Maria Angeles del Pozo Bayon; Carolina Muñoz González
cena: 806,99 zł
 
Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods

Moustafa Bensafi
cena: 524,53 zł
 
Food Packaging Materials: Current Protocols

Caio Otoni
cena: 806,99 zł
ilość książek w kategorii: 54
Pierwsza Podprzednia  1  2  3  Następna Ostatnia


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia