• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Waste Conversion » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Waste Conversion

ISBN-13: 9781071633021 / Angielski

Cristobal N. Aguilar Gonzalez; Ricardo Gomez-Garc?a; Mohameed Kuddus
Food Waste Conversion Cristobal N. Aguila Ricardo Gomez-Garc?a Mohameed Kuddus 9781071633021 Humana - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Waste Conversion

ISBN-13: 9781071633021 / Angielski

Cristobal N. Aguilar Gonzalez; Ricardo Gomez-Garc?a; Mohameed Kuddus
cena 726,29
(netto: 691,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 693,97
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071633021

PART I: Summary and Literature review on Value-Added Bioactive Compounds from Food Waste Valorization

 

1. Bioactive compounds from food and its by-products: current applications and future perspectives

Bianca Rodrigues de Albuquerque, Rúbia Carvalho Gomes Corrêa, Shirley de Lima Sampaio, and Lillian Barros

 

2. Food waste management method through 3R concept

Anna Ilina, Rodolfo Ramos G, Roberto Arredondo V., Cynthia L. Barrera M., Elan I. Laredo A., Patricia Albarracin, Georgina Michelena and Jose L. Martínez H.

 

PART II: Physico-chemical and Thermochemical Treatments for Food Waste Exploitation

 

3. Microencapsulation of bioactive compounds from agroindustrial waste

Mariela R. Michel, María de los Ángeles Vázquez-Núñez, Mayra Aguilar-Zárate, Jorge Enrique Wong-Paz, and Pedro Aguilar-Zárate

 

4. Sustainable extraction of flavonoids from agricultural biomass and agro-industrial by-products: Natural Deep Eutectic Solvents synthesis, extraction, and chromatographic analysis

Luis Alfonso Jiménez-Ortega, Josué D. Mota-Morales, Laura A. Contreras-Angulo, José and Basilio Heredia

 

5. Protocol for the extraction of lignin from brewer’s spent grain using deep eutectic solvents

Ana C. Cassoni, Patrícia Costa, and Manuela Pintado

 

6. Protocol for antioxidant dietary fibre determination: structural characterisation and quantification

Tânia Bragança Ribeiro, Maria Emília Brassesco, Diva Santos, Manuela Pintado

 

7. Use of ultrasound technology for food waste breakdown

Martina de la Rosa-Hernández, M. Carmen Gutiérrez-Sáncheza, Diana B. Muñiz-Márquez, Abigail Reyes-Munguía, and Jorge E. Wong-Paz

 

8. Integrated biorefinery strategy for orange juice by-products valorization: a sustainable protocol to obtain bioactive compounds

Ana A. Vilas-Boas, Ricardo Goméz-García, Débora A. Campos, Marta Correia, and Manuela Pintado

 

9. Energy Integration of the Hydrothermal Pretreatment of Food Waste in Terms of a Sustainable Biorefinery

Iosvany López-Sandin, Rosa M. Rodríguez-Jasso, and Héctor A. Ruiz

 

PART III: Food Waste as a Carbon Source for Fungi Based Processes: Bioactives Obtention and Releasement

 

10. Solid-state fermentation as strategy for food waste transformation

Israel Bautista-Hernández, Mónica L. Chávez-González, Arturo Siller Sánchez;  Karen N. Ramírez Guzmán, Cristian Torres León, Pedro Aguilar Zárate, Cristóbal N. Aguilar, and Deepak Kumar Verma

 

11. Protocol for the solid-state fermentation assisted extraction (SSFAE) of bioactives from tomato waste: the case of carotenoids

Juanita Y. Mendez-Carmona, Karen N. Ramírez-Guzman, Juan A. Ascacio-Valdes, Leonardo Sepulveda, José Sandoval, and Cristóbal N. Aguilar

 

12. Protocol for the Production of Trichoderma spores for Their Use as a Biological Control Agent Through the Revalorization of Agro-industrial Waste

Salvador A. Saldaña-Mendoza, Mónica L. Chavez-González, and Cristóbal N. Aguilar

 

13. Submerged fermentation as a strategy for the valorization of fish by-products to obtain high-protein meals

Anna María Polanía, Alexis García, Liliana Londoño, Germán Bolivar, and Cristina Ramírez

14. Monitoring Methods for Anaerobic digestion of Food waste: Physicochemical and Molecular Analysis

 Mario Alberto Yaverino-Gutierrez, Juan Gerardo Flores-Iga, Martha Inés Velez-Mercado, Aldo Sosa-Herrera, María de las Mercedes Esparza-Perusquia, Miriam P. Luévanos Escareño, Ayerim Y. Hernández Almanza, Fernando Hernández Terán, Javier Ulises Hernandez-Beltran, Nagamani Balagurusamy

This volume provides protocols on food waste conversion through the use of novel food processing. Chapters guide readers through tools on the food manufacturing processes,  sustainability, new food products, food waste minimization, re-valorization of food residues. All chapters will include an introduction to the respective topic, lists of all necessary materials and reagents, easily reproducible laboratory protocols, and notes on how to avoid or solve typical problems. 

Authoritative and cutting-edge, Food Waste Conversion aims to give a comprehensive introduction into methods and proceduresrelated to food waste conversion



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia