• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Wine Analysis and Testing Techniques » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wine Analysis and Testing Techniques

ISBN-13: 9781071636497 / Angielski

Maria Angeles del Pozo Bayon; Carolina Muñoz González
Wine Analysis and Testing Techniques Maria Angeles de Carolina Mu?o 9781071636497 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Wine Analysis and Testing Techniques

ISBN-13: 9781071636497 / Angielski

Maria Angeles del Pozo Bayon; Carolina Muñoz González
cena 806,99 zł
(netto: 768,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071636497

  

Part I: Instrumental methods          

1. DNA based methods for wine traceability and varietal authentication using Single Nucleotide Polymorphism genotyping assays

Paolo Boccacci and Giorgio Gambino

 

2. Optimization of microbial DNA extraction from wine, juice, and sap for community-based genome studies

I Nyoman Sumerta, Jean-Luc Legras, Kate Howell, and Di Liu

 

3. Fluorescence spectroscopy for red wine authentication

Ranaweera K.R. Ranaweera, Adam M. Gilmore, and David W. Jeffery

 

4. Mass spectrometry based methods for the characterization of wine flavonoids

Ignacio García-Estévez, Erika Salas, M. Teresa Escribano-Bailón, and Cristina Alcalde-Eon

 

5. Quantification of Proteins in white and rosé Wines

Richard Marchal

 

6.White and rosé Wine Haze Risk (WHR) estimation

R. Marchal, T. Salmon, J. E. Barbier, and B. Robillard

 

7. Determination of biogenic amines in wines

Juan José Rodríguez-Bencomo

 

8. Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)

Mar Vilanova and José M. Oliveira

 

9. WINE VOLATILOMICS

José S. Câmara, Rosa Perestrelo, Cristina V. Berenguer, and Jorge A. M. Pereira

 

10. In-mouth wine aroma analysis

Pérez-Jiménez, María, Muñoz-González, Carolina, Pozo-Bayón, and Maria Ángeles

 

Part II: Sensory procedures

11. Wine descriptive sensory profiling

Attila Gere and Zoltán Kókai

 

12. Rapid and cost-effective methods for wine sensory profiling: napping and sorting

Matthew McSweeney

 

13. Rapid and cost-effective methods for wine profiling: CATA/RATA

Dominique Valentin, Jeanne Brand, and Maria Pilar Sáenz-Navajas

 

14. Time-Intensity methodology for wine flavour evaluation

Celia Criado,, Carolina Muñoz-González, and María Ángeles Pozo-Bayón

 

15. Temporal Dominance of Sensations (TDS) applied to wine sensory evaluation

Alice Vilela

 

16. Evaluation of hedonic and emotional response evoked by wines

Carolina Chaya and María Mora

 

Part III: Instrumental & sensory procedures

17. Analysis of wine impact odorants by gas chromatography-olfactometry

Ozlem Kilic-Buyukkurt, Gamze Guclu, Onur Sevindik, Hasim Kelebek, and Serkan Selli

This volume details state-of-the art instrumental and sensory wine testing procedures for a broad range of wine applications, focusing on instrumental, sensory, gas chromatography-olfactometry. Chapters detail introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.

 Authoritative and cutting-edge, Wine Analysis and Testing Techniques aims to ensure successful results in the further study of this vital field.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia