• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Packaging Materials: Current Protocols » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Packaging Materials: Current Protocols

ISBN-13: 9781071636121 / Angielski

Caio Otoni
Food Packaging Materials: Current Protocols Caio Otoni 9781071636121 Humana - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Packaging Materials: Current Protocols

ISBN-13: 9781071636121 / Angielski

Caio Otoni
cena 806,99 zł
(netto: 768,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071636121

PART I – Environmental and Toxicological Aspects of Food Packaging Materials

1.     Biodegradability of Biodegradable Plastics in Compost, Marine, and Anaerobic Environments Assessed by Automated Respirometry

Joseph P. Greene, William Hart-Cooper, Lennard F. Torres, Julia Cunniffe, Artur Klamczynski, Gregory M. Glenn, and William J. Orts

 

2.     Biodegradability of Polymers by Relatively Low-Cost and Readily Available Nonautomated Respirometry

Alex S. Babetto, Laís T. Possari, Baltus C. Bonse, and Sílvia H. P. Bettini

 

3.     Detection and Identification of Microplastics in Food and the Environment

Walter R. Waldman, Cristiane Vidal, Mariana A. Dias, Victor Z. Resende, and Cassiana C. Montagner

 

4.     Identification of Intentionally and Non-Intentionally Added Substances in Recycled Plastic Packaging Materials

Magdalena Wrona, Davinson Pezo, Robert Paiva, and Sandra A. Cruz

 

5.     Poly- and Perfluorinated Alkyl Substances in Food Packaging Materials

Rachel C. Scholes, William Hart-Cooper, Gregory M. Glenn, and William J. Orts

6.     Migration of Building Blocks, Additives, and Contaminants from Food Packaging Materials

Victor G. L. Souza, Regiane R. Santos, Patricia F. Rodrigues, Carolina Rodrigues, João R. A. Pires, Ana T. Sanchez-Silva, Isabel Coelhoso, Fátima Poças, and Ana L. Fernando

 

7.     In Vitro Cytotoxicity Testing of Food Packaging

Arthur B. Ribeiro, Juliana G. F. Silva, Lucas N. F. Trevizan, Hernane S. Barud, Flávia A. R. Nogueira, and Denise C. Tavares

 

8.     In Vitro Genotoxicity/Mutagenicity Testing of Food Packaging

Flávia A. R. Nogueira, Juliana G. F. Silva, Arthur B. Ribeiro, Lucas N. F. Trevizan, Hernane S. Barud, and Denise C. Tavares

 

PART II – Microstructural and Barrier Features of Food Packaging Materials

9.     Microstructural and Defect Analysis of Food Packaging Materials through X-Ray Microtomography

Marcos V. Lorevice, Pedro I. C. Claro, Diego M. Nascimento, and Rubia F. Gouveia

 

10.  Mapping the Distribution of Additives Within Polymer Films through Near-Infrared Spectroscopy and Hyperspectral Imaging

Jussara V. Roque, Cícero C. Pola, Larissa R. Terra, Taíla V. Oliveira, Reinaldo F. Teófilo, Carmen L. Gomes, and Nilda F. F. Soares

11.  Water Vapor Permeability of Hydrophilic Films

Roberto J. Avena-Bustillos, Noah M. Klausner, and Tara H. McHugh 

 

12.  Permeation of Oxygen and Carbon Dioxide through Food Packaging Materials

Victor G. L. Souza, Carolina Rodrigues, João R. A. Pires, Ana L. Fernando, Vitor Alves, and Isabel Coelhoso

 

13.  Microbial Permeation through Food Packaging Materials

Julia V. Ernesto, Patricia Severino, Anna C. Venturini, Cristiana M. P. Yoshida, Classius F. da Silva, and Patricia S. Lopes

 

PART III – Nontraditional Roles Played by Food Packaging Materials

14.  Do Not “Pack and Pray”: Use Predictive Models to Assess the Microbial Safety and Shelf-Life of Modified Atmosphere Packaged Foods

Arícia Possas, Fernando Pérez-Rodríguez, and Antonio Valero

 

15.  Antifungal Activity of Edible Films and Coatings for Packaging of Fresh Horticultural Produce

Lluís Palou and María B. Pérez-Gago

 

16.  Antibacterial Activity of Active Food Packaging Materials

Paula J. P. Espitia and Rejane A. Batista

17.  Antioxidant Activity Assays for Food Packaging Materials

Fabiana H. Santos, Danielle C. M. Ferreira, Julia R. V. Matheus, Ana E. C. Fai, and Franciele M. Pelissari

 

18.  Release of Active Agents from Food Packaging Materials

Murilo S. Pacheco, Mariana A. Moraes, Mariana A. Silva, and Andréa C. K. Bierhalz

 

19.  Bioactive Properties of Probiotic and Prebiotic Edible Films

Jackson A. Medeiros, Carolina M. Niro, Mateus K. Salgaço, Kátia Sivieri, and Henriette M. C. Azeredo

 

20.  Sensory Acceptance Test of Edible Packaging using Hedonic Scale

Suzana M. Della Lucia and Tarcísio Lima Filho

 

21.  Consumer Choice Probabilities for Food Packaging

Tarcísio Lima Filho, Suzana M. Della Lucia, and Valéria P. R. Minim

 

22.  Thermal Performance of Food Packaging Containing Phase Change Materials

Bianca C. N. Fernandes and Ana S. Prata

 

This volume details methods for reproducible procedures for food packaging.  Chapters are divided into three parts covering chemicals and apparatuses, recommended procedures, reproducibility, and remarks and tips to troubleshoot pitfalls. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.

Authoritative and cutting-edge, Food Packaging Materials aims to be a comprehensive, high-quality manual for researchers in both academia and industry.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia