• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Functional Meat Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Functional Meat Products

ISBN-13: 9781071635728 / Angielski

Silvani Verruck; Eliane Teixeira Marsico
Functional Meat Products Silvani Verruck Eliane Teixeir 9781071635728 Humana - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Functional Meat Products

ISBN-13: 9781071635728 / Angielski

Silvani Verruck; Eliane Teixeira Marsico
cena 726,29 zł
(netto: 691,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 693,97 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071635728

1. Probiotic Fermented Meat Products

Ruben Agregán, Marcelo Rosmini, José Ángel Pérez-Álvarez, Paulo E.S. Munekata, Laureano Frizzo, Paulo C.B. Campagnol, and José M. Lorenzo

 

2. Probiotic Emulsified Meat Products

Denis Baranenko, Irina Shestopalova, Yulia Broyko, Malikakhon Kurbonova, Nikita Tyutkov, Elena Lemeshonok, and Bazhena Artemova

 

3. Prebiotic Meat Products

Paulo Eduardo Sichetti Munekata, Cynthia Farias Manassi, Rubén Domínguez, Mirian Pateiro, Silvani Verruck, And José Manuel Lorenzo

 

4. Synbiotic Fermented Meat Products

Lujuan Xing, Jiaming Cai, Ming Ju, Jian Zhang, And Wangang Zhang

 

5. Fermented And Structured Meat Products With Dietary Fibers For Reducing Fat Content

Paulo Eduardo Sichetti Munekata, Rubén Domínguez, Mirian Pateiro, Eva Maria Santos, Alfredo Teixeira, Marcelo Rosmini, And José Manuel Lorenzo

 

6. Emulsified Meat Product With Oleogels For Reducing Saturated Fat Content

Camila De Souza Paglarini, Ana Karoline Ferreira Ignácio Câmara, Thais Lomonaco Teodoro Da Silva, And Marise Aparecida Rodrigues Pollonio

 

7. Emulsified Meat Product With Fibers For Reducing Fat Content

Vivian Feddern, Eduardo Huber, Vanessa Biasi, And Vicky Lilge Kawski

 

8. Analysis Of Thiamine, Riboflavin And Nicotinic Acid In Meat Analysis Of B-Complex Vitamins In Meat

Ceres Mattos Della Lucia And Lívya Alves Oliveira

 

9. Natural Additives In Meat Products As Antioxidants And Antimicrobials

Noemí Echegaray, Marcelo Rosmini, Juana Fernandez, Paulo E.S. Munekata, Laureano Frizzo, Paulo C.B. Campagnol, And José M. Lorenzo

 

10. In Vitro And In-Model Evaluation Of The Antimicrobial Activity Of Lactic Acid Bacteria Protective Cultures To Replace Nitrite In Dry Fermented Sausages

Eva Hierro, Xavier F. Hospital, Sergio B. Mano, And Manuela Fernández

 

11. Reduced Sodium Meat Products

Maria Lúcia Guerra Monteiro, Eliane Teixeira Mársico, And Carlos Adam Conte-Junior

 

12. Direct Method For Simultaneous Analysis Of Cholesterol And Cholesterol Oxides By Hplc In Meat And Meat Products

Vanessa Sales De Oliveira, Geni Rodrigues Sampaio, Elizabeth Aparecida Ferraz Da Silva Torres, And Tatiana Saldanha

13. The Long-Lasting Potential Of The Dnph Spectrophotometric Method For Protein-Derived Carbonyl Analysis In Meat And Meat Products

Cruz, Rebeca, Sobral, M. Madalena C., And Casal, Susana

 

14. Functional Molecules Obtained By Membrane Technology

Giordana Demaman Arend, Claudio Malaghini, Maicon S. N. Dos Santos, Carolina E. Demaman Oro, Marcus V. Tres, And Katia Rezzadori

 

15. Bioactive Peptides Obtained From Meat Products

Mirella Romanelli Vicente Bertolo, Josemar Gonçalves De Oliveira Filho, Sinara Morais, Keila Nascimento Cavalcante, Daniel Rodrigues Cardoso, And Stanislau Bogusz Junior

This volume details the most up-to-date methods and protocols on how to manufacture functional meat products. Chapters guide researchers through functional meat products, probiotics, prebiotics, analytical methods, innovative fat reduction techniques, and the utilization of natural additives and bioactive compounds. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.

 

Authoritative and cutting-edge, Functional Meat Products aims to be a comprehensive guide for researchers and professionals in the food industry looking to explore and contribute to the development of healthier and more innovative meat products.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia