• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Kshirod K Dash » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Food Processing: Advances in Thermal Technologies Dash, Kshirod Kumar 9780367337209
Food Processing: Advances in Thermal Technologies

ISBN: 9780367337209 / Angielski / Twarda / 2021 / 206 str.

ISBN: 9780367337209/Angielski/Twarda/2021/206 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kshirod Kumar Dash; Sourav Chakraborty
cena: 799,90

 
Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.

ISBN: 9789395763295 / Angielski / Twarda / 2024 / 300 str.

ISBN: 9789395763295/Angielski/Twarda/2024/300 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
The book in question delves into the recent advancements in the domain of food processing, highlighting the state-of-the-art technologies and research studies in this field. Comprising of seventeen comprehensive chapters, the book covers a wide range of topics, including the drying of various food products, the development of value-added food products from by-products of the food industry, and the formulation of functional beverages. Furthermore, the book addresses the utilization of underutilized food crops for incorporation into the human food chain. The text explores various drying...
The book in question delves into the recent advancements in the domain of food processing, highlighting the state-of-the-art technologies and research...
cena: 1134,40

 Food Processing: Advances in Thermal and Non-Thermal Technologies, Two Volume Set Kshirod Kumar Dash Sourav Chakraborty 9780367756185
Food Processing: Advances in Thermal and Non-Thermal Technologies, Two Volume Set

ISBN: 9780367756185 / Angielski / Twarda / 2021 / 568 str.

ISBN: 9780367756185/Angielski/Twarda/2021/568 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kshirod Kumar Dash; Sourav Chakraborty
cena: 921,09

 
Solving Problems in Fluid Mechanics GATE-XE

ISBN: 9789359195858 / Angielski

ISBN: 9789359195858/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kshirod Kumar Dash; Paragmoni Kalita
cena: 279,37

 Food Processing: Advances in Non-Thermal Technologies Kshirod Kumar Dash Sourav Chakraborty 9780367756109
Food Processing: Advances in Non-Thermal Technologies

ISBN: 9780367756109 / Angielski / Twarda / 2021 / 256 str.

ISBN: 9780367756109/Angielski/Twarda/2021/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kshirod Kumar Dash; Sourav Chakraborty
cena: 557,51

 
Solving Problems in Thermodynamics GATE-XE

ISBN: 9789359197838 / Angielski

ISBN: 9789359197838/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kshirod K. Dash; Paragmoni Kalita
cena: 239,46

 Emerging Techniques in Food Processing Kshirod Kumar Dash & Mudasir Ahmad Malik 9789394490253
Emerging Techniques in Food Processing

ISBN: 9789394490253 / Angielski / Twarda / 2022 / 306 str.

ISBN: 9789394490253/Angielski/Twarda/2022/306 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
The book in question encompasses a variety of topics related to food processing technology. It consists of twenty-eight chapters, which focus on emerging technologies for the development of value-added food products. These products were characterized by different researchers, and the sensory evaluation and storage stability of various food products were investigated. The book also includes research on the nutritional value and medicinal properties of plants such as FicusCarica, Quinoa, and Millet. The book highlights advanced and innovative techniques, such as thermal and non-thermal...
The book in question encompasses a variety of topics related to food processing technology. It consists of twenty-eight chapters, which focus on emerg...
cena: 1182,88


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia