• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.

ISBN-13: 9789395763295 / Angielski / Twarda / 2024 / 300 str.

Kshirod Kumar Dash
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Processing and Preservation Technology: Volume 02: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.

ISBN-13: 9789395763295 / Angielski / Twarda / 2024 / 300 str.

Kshirod Kumar Dash
cena 1134,40
(netto: 1080,38 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1086,28
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The book in question delves into the recent advancements in the domain of food processing, highlighting the state-of-the-art technologies and research studies in this field. Comprising of seventeen comprehensive chapters, the book covers a wide range of topics, including the drying of various food products, the development of value-added food products from by-products of the food industry, and the formulation of functional beverages. Furthermore, the book addresses the utilization of underutilized food crops for incorporation into the human food chain. The text explores various drying methods, such as micro-oven drying, electrohydrodynamic drying, and thin-layer drying kinetics, and their impact on the quality of dried food products. Additionally, the book discusses the potential of fisheries waste as a source of valuable resources for sustainable development. In addition, the book presents techniques for the development of food products using millet, chai, and amaranth flour, as well as flavor encapsulation and carbon nanotube technology. The text also covers quality changes in food products during storage and strategies for preventing quality loss during storage.

The book in question delves into the recent advancements in the domain of food processing, highlighting the state-of-the-art technologies and research studies in this field. Comprising of seventeen comprehensive chapters, the book covers a wide range of topics, including the drying of various food products, the development of value-added food products from by-products of the food industry, and the formulation of functional beverages. Furthermore, the book addresses the utilization of underutilized food crops for incorporation into the human food chain. The text explores various drying methods, such as micro-oven drying, electrohydrodynamic drying, and thin-layer drying kinetics, and their impact on the quality of dried food products. Additionally, the book discusses the potential of fisheries waste as a source of valuable resources for sustainable development. In addition, the book presents techniques for the development of food products using millet, chai, and amaranth flour, as well as flavor encapsulation and carbon nanotube technology. The text also covers quality changes in food products during storage and strategies for preventing quality loss during storage.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Wydawca:
New India Publishing Agency
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789395763295
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
300
Waga:
0.85 kg
Wymiary:
15.2x1.6x22.9
Oprawa:
Twarda


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia