wyszukanych pozycji: 48
Saving Food: Production, Supply Chain, Food Waste and Food Consumption
ISBN: 9780128153574 / Angielski / Miękka / 2019 / 426 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
609,71 zł |
Trends in Non-Alcoholic Beverages
ISBN: 9780128169384 / Angielski / Miękka / 2019 / 402 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
594,22 zł |
Steviol Glycosides: Production, Properties, and Applications
ISBN: 9780128200605 / Angielski / Miękka / 2020 / 298 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
1193,59 zł |
Trends in Personalized Nutrition
ISBN: 9780128164037 / Angielski / Miękka / 2019 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
811,23 zł |
The Interaction of Food Industry and Environment
ISBN: 9780128164495 / Angielski / Miękka / 2020 / 448 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
609,71 zł |
Nutraceuticals and Natural Product Pharmaceuticals
ISBN: 9780128164501 / Angielski / Miękka / 2019 / 366 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
800,90 zł |
Food Security and Nutrition
ISBN: 9780128205211 / Angielski / Miękka / 2020 / 294 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 12 dni roboczych. |
|
cena:
695,88 zł |
Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation
ISBN: 9780128037515 / Angielski / Miękka / 2016 / 334 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation is an indispensable resource for the food industry to introduce innovations in the market, stand out from the competition and satisfy consumer demands. This reference reports the most trend advances of the food science, while providing insights and ideas to overcome limitations for their actual implementation in the industry. Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation fills the gap between strategy developers and technical R&D associates by interpreting the technological adequacy of... Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation is an indispensable resource for the food industry to introduce innovat... |
|
cena:
568,38 zł |
Environmental Impact of Agro-Food Industry and Food Consumption
ISBN: 9780128213636 / Angielski / Miękka / 2020 / 310 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
609,71 zł |
Food Structure and Functionality
ISBN: 9780128214534 / Angielski / Miękka / 2020 / 268 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
609,71 zł |
Food Quality and Shelf Life
ISBN: 9780128171905 / Angielski / Miękka / 2019 / 420 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
811,23 zł |
Sustainable Fish Production and Processing
ISBN: 9780128242964 / Angielski / Miękka / 2021 / 346 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
811,23 zł |
Food Losses, Sustainable Postharvest and Food Technologies
ISBN: 9780128219126 / Angielski / Miękka / 2021 / 412 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
800,90 zł |
Carotenoids: Properties, Processing and Applications
ISBN: 9780128170670 / Angielski / Miękka / 2019 / 385 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
811,23 zł |
Lipids and Edible Oils: Properties, Processing and Applications
ISBN: 9780128171059 / Angielski / Miękka / 2019 / 372 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
1007,58 zł |
Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation
ISBN: 9780323852036 / Angielski / Miękka / 2021 / 366 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
800,90 zł |
Aromatic Herbs in Food: Bioactive Compounds, Processing, and Applications
ISBN: 9780128227169 / Angielski / Miękka / 2021 / 462 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
800,90 zł |
Food Waste Recovery: Processing Technologies and Industrial Techniques
ISBN: 9780128003510 / Angielski / Twarda / 2015 / 412 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. Food Waste Recovery Processing Technologies and Industrial Techniques acts as a guide to recover valuable components of food by-products and recycle them inside the food chain, in an economic and sustainable way. The book investigates all the relevant recovery issues and compares different techniques to help you advance your research and develop new applications. Strong coverage of the different technologies is included, while keeping a balance between the characteristics of current conventional and emerging technologies. This is an essential reference for research outcomes.... Food Waste Recovery Processing Technologies and Industrial Techniques acts as a guide to recover valuable components of food by-produ... |
|
cena:
490,82 zł |
Trends in Wheat and Bread Making
ISBN: 9780128210482 / Angielski / Miękka / 2020 / 486 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
811,23 zł |
Glucosinolates: Properties, Recovery, and Applications
ISBN: 9780128164938 / Angielski / Miękka / 2019 / 344 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
1007,58 zł |