wyszukanych pozycji: 48
Trends in Personalized Nutrition
ISBN: 9780128164037 / Angielski / Miękka / 2019 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
809,67 zł |
The Interaction of Food Industry and Environment
ISBN: 9780128164495 / Angielski / Miękka / 2020 / 448 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
608,54 zł |
Nutraceuticals and Natural Product Pharmaceuticals
ISBN: 9780128164501 / Angielski / Miękka / 2019 / 366 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
799,34 zł |
Saving Food: Production, Supply Chain, Food Waste and Food Consumption
ISBN: 9780128153574 / Angielski / Miękka / 2019 / 426 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
608,54 zł |
Trends in Non-Alcoholic Beverages
ISBN: 9780128169384 / Angielski / Miękka / 2019 / 402 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
593,06 zł |
Steviol Glycosides: Production, Properties, and Applications
ISBN: 9780128200605 / Angielski / Miękka / 2020 / 298 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
1191,29 zł |
Nutraceutical and Functional Food Components: Effects of Innovative Processing Techniques
ISBN: 9780323850520 / Angielski / Miękka / 2021 / 632 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
809,67 zł |
Nutraceutical and Functional Food Components: Effects of Innovative Processing Techniques
ISBN: 9780128052570 / Angielski / Twarda / 2017 / 382 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. Nutraceutical and Functional Food Components: Effects of Innovative Processing Techniques presents the latest information on the chemistry, biochemistry, toxicology, health effects, and nutrition characteristics of food components and the recent trends and practices that the food industry (e.g. the implementation of non-thermal technologies, nanoencapsulation, new extraction techniques, and new sources, like by-products, etc.) has adopted. This book fills the gap in knowledge by denoting the impact of recent food industry advances in different parameters of food components... Nutraceutical and Functional Food Components: Effects of Innovative Processing Techniques presents the latest information on the chemistry, ... |
|
cena:
1241,10 zł |
Sustainable Food Processing and Engineering Challenges
ISBN: 9780128227145 / Angielski / Miękka / 2021 / 394 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
799,34 zł |
Handbook of Coffee Processing By-Products: Sustainable Applications
ISBN: 9780128112908 / Angielski / Miękka / 2017 / 426 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. Handbook of Coffee Processing By-Products: Sustainable Applications presents alternative and sustainable solutions for coffee processing by-products and specifies their industrial potential, both as a source for the recovery of bioactive compounds and their reutilization in the pharmaceutical, biotechnological, food, biotechnology, and cosmetic industries, also covering environmental and agronomic applications. This book addresses key topics specific to sustainable management in the coffee industry, placing an emphasis on integrated solutions for the valorization and upgrade of... Handbook of Coffee Processing By-Products: Sustainable Applications presents alternative and sustainable solutions for coffee processing by-... |
|
cena:
608,54 zł |
Saffron
ISBN: 9780128212196 / Angielski / Miękka / 2020 / 332 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
706,52 zł |
Valorization of Fruit Processing By-Products
ISBN: 9780128171066 / Angielski / Miękka / 2019 / 324 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
1005,63 zł |
Food Security and Nutrition
ISBN: 9780128205211 / Angielski / Miękka / 2020 / 294 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 12 dni roboczych. |
|
cena:
699,11 zł |
Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation
ISBN: 9780128037515 / Angielski / Miękka / 2016 / 334 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation is an indispensable resource for the food industry to introduce innovations in the market, stand out from the competition and satisfy consumer demands. This reference reports the most trend advances of the food science, while providing insights and ideas to overcome limitations for their actual implementation in the industry. Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation fills the gap between strategy developers and technical R&D associates by interpreting the technological adequacy of... Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation is an indispensable resource for the food industry to introduce innovat... |
|
cena:
567,28 zł |
Environmental Impact of Agro-Food Industry and Food Consumption
ISBN: 9780128213636 / Angielski / Miękka / 2020 / 310 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
608,54 zł |
Food Structure and Functionality
ISBN: 9780128214534 / Angielski / Miękka / 2020 / 268 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
608,54 zł |
Food Quality and Shelf Life
ISBN: 9780128171905 / Angielski / Miękka / 2019 / 420 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
809,67 zł |
Sustainable Fish Production and Processing
ISBN: 9780128242964 / Angielski / Miękka / 2021 / 346 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
809,67 zł |
Food Losses, Sustainable Postharvest and Food Technologies
ISBN: 9780128219126 / Angielski / Miękka / 2021 / 412 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
799,34 zł |
Carotenoids: Properties, Processing and Applications
ISBN: 9780128170670 / Angielski / Miękka / 2019 / 385 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
|
cena:
809,67 zł |