• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Caterina Barone » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 8

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Chemical Evolution of Nitrogen-Based Compounds in Mozzarella Cheeses Barone, Caterina 9783319657370
Chemical Evolution of Nitrogen-Based Compounds in Mozzarella Cheeses

ISBN: 9783319657370 / Angielski / Miękka / 2017 / 41 str.

ISBN: 9783319657370/Angielski/Miękka/2017/41 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Caterina Barone; Marcella Barbera; Michele Barone
This Brief evaluates the consequences of protein modifications in cheeses, with special emphasis on mozzarella cheeses. As certain biogenic amines display a toxic potential to humans, considerable research has been undertaken in recent years to evaluate their presence in fermented foods, such as cheeses.
This Brief evaluates the consequences of protein modifications in cheeses, with special emphasis on mozzarella cheeses. As certain biogenic amines dis...
cena: 201,72 zł

 
Taste of Italy: Your kitchen know-how. Vol 1

ISBN: 9798859457779 / Angielski / Miękka / 2023 / 34 str.

ISBN: 9798859457779/Angielski/Miękka/2023/34 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 35,67 zł

 Thermal Treatments of Canned Foods Angela Montanari Caterina Barone Michele Barone 9783319741314
Thermal Treatments of Canned Foods

ISBN: 9783319741314 / Angielski / Miękka / 2018 / 53 str.

ISBN: 9783319741314/Angielski/Miękka/2018/53 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Angela Montanari; Caterina Barone; Michele Barone
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanations and industrial production of canned foods are exemplified with the case of canned tomato sauces and beans.
This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. The explanatio...
cena: 201,72 zł

 Quality Systems in the Food Industry Marco Fiorino Caterina Barone Michele Barone 9783030225520
Quality Systems in the Food Industry

ISBN: 9783030225520 / Angielski / Miękka / 2019 / 55 str.

ISBN: 9783030225520/Angielski/Miękka/2019/55 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Marco Fiorino; Caterina Barone; Michele Barone
cena: 221,90 zł

 The Chemistry of Frozen Vegetables Izabela Steinka Caterina Barone Salvatore Parisi 9783319539300
The Chemistry of Frozen Vegetables

ISBN: 9783319539300 / Angielski / Miękka / 2017 / 41 str.

ISBN: 9783319539300/Angielski/Miękka/2017/41 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Izabela Steinka; Caterina Barone; Salvatore Parisi
This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.
This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiologi...
cena: 201,72 zł

 Chemical Profiles of Industrial Cow's Milk Curds Caterina Barone Marcella Barbera Michele Barone 9783319509402
Chemical Profiles of Industrial Cow's Milk Curds

ISBN: 9783319509402 / Angielski / Miękka / 2016 / 46 str.

ISBN: 9783319509402/Angielski/Miękka/2016/46 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Caterina Barone; Marcella Barbera; Michele Barone

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. It explains how different coagulation and treatment methods can be used to obtain various types of cheeses. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

The authors discuss some of the most important parameters, and how their modification can lead to a variety of cheese and dairy products. This Brief also addresses the question, if...

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. It explains how different coagulation and t...

cena: 201,72 zł

 Food Packaging Hygiene Caterina Barone Luciana Bolzoni Giorgia Caruso 9783319148267
Food Packaging Hygiene

ISBN: 9783319148267 / Angielski / Miękka / 2015 / 132 str.

ISBN: 9783319148267/Angielski/Miękka/2015/132 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Caterina Barone; Luciana Bolzoni; Giorgia Caruso
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging hygiene, the influence of the containers on the contained foods is discussed. The book explores new and emerging risks related to food packaging materials in connection with the contained commodities. It also discusses the technology of production with relation to the chemical risk in a "Hazard Analysis and Critical Control Point" (HACCP) investigation.
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging...
cena: 242,07 zł

 The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products Giampiero Barbieri Caterina Barone Arpan Bhagat 9783319113579
The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products

ISBN: 9783319113579 / Angielski / Miękka / 2014 / 65 str.

ISBN: 9783319113579/Angielski/Miękka/2014/65 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Giampiero Barbieri; Caterina Barone; Arpan Bhagat

This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but increasingly interconnected with the chemical industry in the last century. Different areas are considered in a multidisciplinary approach:

- the production of chemical additives and of non-food components needed in the food industry (e.g. packaging materials)

- the regulatory perspective of the whole food production chain

- commercialization of food commodities

- the problem of food safety from the viewpoint of official...

This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but i...

cena: 201,72 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia