• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Giorgia Caruso » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Novel Foods in the European Union Daniele Pisanello Giorgia Caruso 9783319936192
Novel Foods in the European Union

ISBN: 9783319936192 / Angielski / Miękka / 2018 / 54 str.

ISBN: 9783319936192/Angielski/Miękka/2018/54 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Daniele Pisanello; Giorgia Caruso
This Brief describes in three concise chapters one of the newest `hot topics' under EU Food Law and Policy: the new Regulation (EU) No 2015/2283 from the European Parliament and by the Council, November 25, 2015, on novel foods, applicable from January 2018.
This Brief describes in three concise chapters one of the newest `hot topics' under EU Food Law and Policy: the new Regulation (EU) No 2015/2283 from ...
cena: 221,90

 Lactic Acid in the Food Industry Sara Ameen Giorgia Caruso 9783319581446
Lactic Acid in the Food Industry

ISBN: 9783319581446 / Angielski / Miękka / 2017 / 44 str.

ISBN: 9783319581446/Angielski/Miękka/2017/44 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sara Ameen; Giorgia Caruso
This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy products, lactic acid can also be found in many other fermented food products, including confectionery products, jams, frozen desserts, and pickled vegetables.
This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy ...
cena: 201,72

 Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry Gabriella Caruso Giorgia Caruso Pasqualina Lagana 9783319205588
Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry

ISBN: 9783319205588 / Angielski / Miękka / 2015 / 101 str.

ISBN: 9783319205588/Angielski/Miękka/2015/101 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Gabriella Caruso; Giorgia Caruso; Pasqualina Lagana
This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The "Hazard Analysis and Critical Control Point" (HACCP) approach, which is applied for this purpose, is dedicated to the study and the analysis of all possible dangers by food consumptions and the related countermeasures with the aim of protecting the health of consumers. This difficult objective is highly multidisciplinary and requires a plethora of different competencies. This book thus addresses chemists, microbiologists, food technologists, medical professionals and veterinarians. The chemical...
This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The "Hazard Analysis and Critical Control Point" (HACCP) ap...
cena: 201,72

 Food Packaging Hygiene Caterina Barone Luciana Bolzoni Giorgia Caruso 9783319148267
Food Packaging Hygiene

ISBN: 9783319148267 / Angielski / Miękka / 2015 / 132 str.

ISBN: 9783319148267/Angielski/Miękka/2015/132 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Caterina Barone; Luciana Bolzoni; Giorgia Caruso
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging hygiene, the influence of the containers on the contained foods is discussed. The book explores new and emerging risks related to food packaging materials in connection with the contained commodities. It also discusses the technology of production with relation to the chemical risk in a "Hazard Analysis and Critical Control Point" (HACCP) investigation.
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging...
cena: 242,07


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia