• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products

ISBN-13: 9783319113579 / Angielski / Miękka / 2014 / 65 str.

Giampiero Barbieri; Caterina Barone; Arpan Bhagat
The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products Giampiero Barbieri Caterina Barone Arpan Bhagat 9783319113579 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Influence of Chemistry on New Foods and Traditional Products

ISBN-13: 9783319113579 / Angielski / Miękka / 2014 / 65 str.

Giampiero Barbieri; Caterina Barone; Arpan Bhagat
cena 201,72 zł
(netto: 192,11 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This Brief concerns the influence of chemistry in the modern food and beverages industry. The world of traditional foods has been soundlessly but increasingly interconnected with the chemical industry in the last century. Different areas are considered in a multidisciplinary approach: - the production of chemical additives and of non-food components needed in the food industry (e.g. packaging materials)- the regulatory perspective of the whole food production chain - commercialization of food commodities- the problem of food safety from the viewpoint of official auditors with medical or veterinarian competencies- new and emerging risks related to food packaging materials- the assessment of the authenticity of edible products. This Brief includes different viewpoints, ranging from the management of allergens and food additives in the food plant to the complex matter of the formulation of traditional products with the consequent production of "alternative" versions of the same food.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biochemia
Medical > Immunology
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Springerbriefs in Molecular Science / Springerbriefs in Chem
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319113579
Rok wydania:
2014
Wydanie:
2014
Numer serii:
000693946
Ilość stron:
65
Waga:
0.11 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 0.38
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

The Problem of Aqueous Absorption in Processed Cheeses.- The Prediction of Shelf Life Values in Function of the Chemical Composition in Soft Cheeses.- Chemical and Health Features of Cooked Cold Meats.- Sweet Compounds in Foods: Sugar Alcohols.- Food Manufacturing and Allergen Management.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia