wyszukanych pozycji: 4
![]() |
Red Meat Science and Production: Volume 2. Intrinsic Meat Character
ISBN: 9789811378591 / Angielski / Twarda / 2019 / 306 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
cena:
391,77 zł |
![]() |
Red Meat Science and Production: Volume 1. the Consumer and Extrinsic Meat Character
ISBN: 9789811378553 / Angielski / Twarda / 2019 / 246 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
cena:
783,57 zł |
![]() |
Red Meat Science and Production: Volume 2. Intrinsic Meat Character
ISBN: 9789811378621 / Angielski / Miękka / 2020 / 306 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
cena:
391,77 zł |
![]() |
Red Meat Science and Production: Volume 1. the Consumer and Extrinsic Meat Character
ISBN: 9789811378584 / Angielski / Miękka / 2020 / 246 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 20 dni roboczych. |
cena:
783,57 zł |