• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Food Packaging & Processing

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Food Packaging & Processing

ilość książek w kategorii: 157

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Food Processing and Production: Principles and Applications  9781641720960 Larsen and Keller Education
Food Processing and Production: Principles and Applications

ISBN: 9781641720960 / Angielski / Twarda / 221 str.

ISBN: 9781641720960/Angielski/Twarda/221 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 557,24 zł

 Food Aroma Evolution: During Food Processing, Cooking, and Aging Bordiga, Matteo 9781138338241 CRC Press
Food Aroma Evolution: During Food Processing, Cooking, and Aging

ISBN: 9781138338241 / Angielski / Twarda / 726 str.

ISBN: 9781138338241/Angielski/Twarda/726 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Matteo Bordiga; Leo M. L. Nollet
cena: 1070,92 zł

 Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora Lakshmi Jagarlamudi 9789387973657 New India Publishing Agency- Nipa
Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora

ISBN: 9789387973657 / Angielski / Twarda / 300 str.

ISBN: 9789387973657/Angielski/Twarda/300 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Lakshmi Jagarlamudi
cena: 1187,74 zł

 Barley: Properties, Functionality and Applications Sneh Punia 9780367462802 CRC Press
Barley: Properties, Functionality and Applications

ISBN: 9780367462802 / Angielski / Twarda / 190 str.

ISBN: 9780367462802/Angielski/Twarda/190 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sneh Punia
cena: 876,20 zł

 Barley: Properties, Functionality and Applications Sneh Punia 9780367819934 CRC Press
Barley: Properties, Functionality and Applications

ISBN: 9780367819934 / Angielski / Miękka / 190 str.

ISBN: 9780367819934/Angielski/Miękka/190 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sneh Punia
cena: 924,88 zł

 Control of Foodborne Microorganisms Vijay K. Juneja John N. Sofos  9780367455125 CRC Press
Control of Foodborne Microorganisms

ISBN: 9780367455125 / Angielski / Miękka / 552 str.

ISBN: 9780367455125/Angielski/Miękka/552 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vijay K. Juneja;John N. Sofos
Presents the latest research in the control of foodborne pathogens. Emphasizes traditional and emerging techniques as well as current applications for the inactivation of microorganisms to reduce illness and enhance food safety and quality.
Presents the latest research in the control of foodborne pathogens. Emphasizes traditional and emerging techniques as well as current applications for...
cena: 301,76 zł

 Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage Seydi Yikmis   9781799819240 Business Science Reference
Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage

ISBN: 9781799819240 / Angielski / Twarda / 300 str.

ISBN: 9781799819240/Angielski/Twarda/300 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Seydi Yıkmış
In recent years, professionals have combined nutrition, health, and engineering sciences to develop new technologies within the food industry. As we are beginning to shift focus on how we view the health benefits of various food products, perseveration and processing techniques have become much more vital. New developments regarding how we store and preserve food are emerging rapidly, making it necessary for research to be done that studies the latest scientific improvements and contemporary methods of food processing. Technological Developments in Food Preservation, Processing, and...
In recent years, professionals have combined nutrition, health, and engineering sciences to develop new technologies within the food industry. As we a...
cena: 1098,91 zł

 Pulsed Electric Fields in Food Processing: Fundamental Aspects and Applications Zhang, Q. Howard 9780367455330 CRC Press
Pulsed Electric Fields in Food Processing: Fundamental Aspects and Applications

ISBN: 9780367455330 / Angielski / Miękka / 289 str.

ISBN: 9780367455330/Angielski/Miękka/289 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Gustavo V. Barbosa-Canovas;Q. Howard Zhang
Pulsed Electric Fields (PEF) is one of the nonthermal processing approaches that is receiving considerable attention by scientists, government and the food industry as a potential technique to be fully adopted to process foods at the industrial level. PEF presents a number of advantages including minimal changes to fresh foods, inactivation of a wide range of microorganisms, and enzymes. It also offers the opportunity to develop new food products not feasible through conventional thermal processing. Pulsed Electric Fields in Food Processing: Fundamental Aspects and Applications presents...
Pulsed Electric Fields (PEF) is one of the nonthermal processing approaches that is receiving considerable attention by scientists, government and the...
cena: 301,76 zł

 Mathematical Modeling of Food Processing Mohammed M. Farid   9780367452346 CRC Press
Mathematical Modeling of Food Processing

ISBN: 9780367452346 / Angielski / Miękka / 999 str.

ISBN: 9780367452346/Angielski/Miękka/999 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mohammed M. Farid
Written by international experts from industry, research centers, and academia, Mathematical Modeling of Food Processing discusses the physical and mathematical analysis of transport phenomena associated with food processing. The models presented describe many of the important physical and biological transformations that occur in food during processing. After introducing the fundamentals of heat, mass, and momentum transfer as well as computational fluid dynamics (CFD), the book focuses on specialized topics in food processing. It covers thermal, low temperature, non-thermal,...
Written by international experts from industry, research centers, and academia, Mathematical Modeling of Food Processing discusses the physical and ma...
cena: 311,49 zł

 Konjac Glucomannan: Production, Processing, and Functional Applications George Srzednicki Chaleeda Borompichaichartkul 9781138367173 CRC Press
Konjac Glucomannan: Production, Processing, and Functional Applications

ISBN: 9781138367173 / Angielski / Twarda / 286 str.

ISBN: 9781138367173/Angielski/Twarda/286 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
George Srzednicki; Chaleeda Borompichaichartkul
cena: 876,20 zł

 Proteomics for Food Authentication Leo M. L. Nollet Semih Otleş 9780367205058 CRC Press
Proteomics for Food Authentication

ISBN: 9780367205058 / Angielski / Twarda / 250 str.

ISBN: 9780367205058/Angielski/Twarda/250 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Leo M. L. Nollet; Semih Otleş
cena: 876,20 zł

 Ensuring Food Safety in the European Union Vittorio Silano Marco Silano 9780367531201 CRC Press
Ensuring Food Safety in the European Union

ISBN: 9780367531201 / Angielski / Miękka / 250 str.

ISBN: 9780367531201/Angielski/Miękka/250 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vittorio Silano; Marco Silano
cena: 559,80 zł

 Ensuring Food Safety in the European Union Vittorio Silano Marco Silano 9780367542818 CRC Press
Ensuring Food Safety in the European Union

ISBN: 9780367542818 / Angielski / Twarda / 250 str.

ISBN: 9780367542818/Angielski/Twarda/250 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vittorio Silano; Marco Silano
cena: 1314,31 zł

 The USDA Complete Guide To Home Canning (Legacy Edition): The USDA's Handbook For Preserving, Pickling, And Fermenting Vegetables, Fruits, and Meats - U S Dept of Agriculture 9781643891460 Doublebit Press
The USDA Complete Guide To Home Canning (Legacy Edition): The USDA's Handbook For Preserving, Pickling, And Fermenting Vegetables, Fruits, and Meats -

ISBN: 9781643891460 / Angielski / Miękka / 202 str.

ISBN: 9781643891460/Angielski/Miękka/202 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
U S Dept of Agriculture
cena: 64,52 zł

 Concepts of Small-Scale Food Processing Donald G. Mercer 9781788018401 Royal Society of Chemistry
Concepts of Small-Scale Food Processing

ISBN: 9781788018401 / Angielski / Twarda / 432 str.

ISBN: 9781788018401/Angielski/Twarda/432 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Donald G. Mercer
cena: 340,75 zł

 Experiencing Food, Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies (Efood Bonacho, Ricardo 9780367494148 CRC Press
Experiencing Food, Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies (Efood

ISBN: 9780367494148 / Angielski / Twarda / 138 str.

ISBN: 9780367494148/Angielski/Twarda/138 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ricardo Bonacho; Maria José Pires; Elsa Cristina Carona de Sousa Lamy
cena: 559,80 zł

 Food Processing: Principles, Technologies and Applications Zachary Walker 9781641724876 Larsen and Keller Education
Food Processing: Principles, Technologies and Applications

ISBN: 9781641724876 / Angielski / Twarda / 220 str.

ISBN: 9781641724876/Angielski/Twarda/220 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Zachary Walker
cena: 538,02 zł

 Handbook of Dairy Foods Analysis Toldr Leo M. L. Nollet 9780367343132 CRC Press
Handbook of Dairy Foods Analysis

ISBN: 9780367343132 / Angielski / Twarda / 1020 str.

ISBN: 9780367343132/Angielski/Twarda/1020 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Fidel Toldrá; Leo M. L. Nollet
cena: 1070,92 zł

 Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds Elizabeth Carvajal-Millan Abu Zahrim Yaser A. K. Haghi 9781771889810 Apple Academic Press
Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds

ISBN: 9781771889810 / Angielski / Twarda / 312 str.

ISBN: 9781771889810/Angielski/Twarda/312 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Elizabeth Carvajal-Millan; Abu Zahrim Yaser; A. K. Haghi
cena: 676,62 zł

 Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage  9781799819257 IGI Global
Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage

ISBN: 9781799819257 / Angielski / Miękka / 276 str.

ISBN: 9781799819257/Angielski/Miękka/276 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 840,34 zł

Pierwsza Podprzednia  1  2  3  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia