• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds

ISBN-13: 9781771889810 / Angielski / Twarda / 2021 / 312 str.

Elizabeth Carvajal-Millan; Abu Zahrim Yaser; A. K. Haghi
Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds Elizabeth Carvajal-Millan Abu Zahrim Yaser A. K. Haghi 9781771889810 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds

ISBN-13: 9781771889810 / Angielski / Twarda / 2021 / 312 str.

Elizabeth Carvajal-Millan; Abu Zahrim Yaser; A. K. Haghi
cena 676,62 zł
(netto: 644,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 671,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Addresses issues in the design of functional and nutraceuticals, extraction of essential compounds, and food waste management. Looks at uses and regulations of functional foods and ingredients, supplements, nutraceuticals, and superfoods; informatics and methods in nutrition design and development; and molecular modeling techniques.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Packaging & Processing
Science > Life Sciences - General
Technology & Engineering > Food Science - Food Safety & Security
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781771889810
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
312
Waga:
0.64 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

PART 1: HEALTHY FOOD AND NUTRITION 1. Bovine Colostrum: Food Supplement 2. Molecular Modeling: Novel Techniques in Food and Nutrition Development 3. Informatics and Methods in Nutrition Design and Development 4. Functional Foods and Ingredients, Supplements, Nutraceuticals, and Superfoods Uses and Regulation PART 2: EXTRACTION OF ESSENTIAL COMPOUNDS 5. Non-Starch Polysaccharides Extraction from Cereal By-Products Applying Pulsed Electric Fields (PEF) as Pretreatment: An Overview 6. Research Progress on Application of Celluclast® as a Processing Aid for Pectin Extraction from Kiwifruit Pomace: A Mini Review 7. Lectins from Viscum album (Mistletoe) Plants as Bioactive Compounds for Cancer Treatment 8. Study of Refractance Window Dried Shredded Carrot and Analysis of Its Physical Properties 9. Valorization of Biomass from Tea Processing 10. Maize Gelling Arabinoxylans Isolated by a Semi-Pilot Scale Procedure: Viscoelastic Properties and Microstructural Characteristics 11. Cereal Arabinoxylans Gelled Particles: Advances in Design and Applications PART 3: FOOD WASTE MANAGEMENT 12. Food Waste Management: A Case Study on the Employment of Artificial Intelligence for Sorting Technique. 13. Food Wastes Management: Practice of Composting Process at the Iium Kuantan Campus 14. Challenges to Improve Quality of Life with Healthy Food, Less Food Loss, and Waste Reduction 15. UM Zero Waste Campaign (UM ZWC) Waste-to-Wealth Initiative: Promoting Circular Economy at Higher Educational Institutions 16. Bio-Compost Production from Organic Waste: A Brief Review 17. Grub Composting: Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Experience for Production of Black Soldier Fly Larvae (BSFL) from Food Waste 18. Buffet Style and Food Waste Segregation Practice during Orientation Week: A Preliminary Study on Foundation Students of UMS 19. Extreme Learning Machine in Laser-Assisted Machining Using Waste Palm Cooking Oil



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia