• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Dairy Foods Analysis » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Dairy Foods Analysis

ISBN-13: 9780367343132 / Angielski / Twarda / 2021 / 1020 str.

Fidel Toldrá; Leo M. L. Nollet
Handbook of Dairy Foods Analysis Toldr Leo M. L. Nollet 9780367343132 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Dairy Foods Analysis

ISBN-13: 9780367343132 / Angielski / Twarda / 2021 / 1020 str.

Fidel Toldrá; Leo M. L. Nollet
cena 1070,92 zł
(netto: 1019,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1062,14 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Bringing together the foremost minds in dairy research, this book compiles the top dairy analysis techniques and methodologies from around the world into one, well-organized volume.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Packaging & Processing
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Technology & Engineering > Food Science - Food Safety & Security
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367343132
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
1020
Waga:
2.25 kg
Wymiary:
25.91 x 18.03 x 6.86
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Part I Chemistry and Biochemistry Chapter 1 Introduction to Analysis in the Dairy Industry Chapter 2 Amino Acids in Dairy Foods Chapter 3 Peptides Chapter 4 Milk Proteins Chapter 5 Proteomics and Peptidomics in Dairy Science Chapter 6 Indigenous Milk Enzymes Chapter 7 Carbohydrates Chapter 8 Triacylglycerols in Dairy Foods Chapter 9 Polar Lipids Chapter 10 Fatty Acids Chapter 11 Cholesterol Chapter 12 Organic Acids Chapter 13 Aroma Compounds Part II Technological Quality Chapter 14 Microstructure Chapter 15 Biosensors Chapter 16 Hyperspectral Imaging in Dairy Products Analysis Chapter 17 Determination of Identity and Quality of Dairy Products Chapter 18 Determination of Glycolysis Chapter 19 Proteomic Authentication of Dairy Products Chapter 20 Determination of Lipolysis Chapter 21 Characterization of Lactic Acid Bacteria Used in Dairy Foods Chapter 22 Detection of Bacteriophages in Milk Products Part III Nutritional Quality Chapter 23 Bioactive Peptides Chapter 24 Prebiotics Chapter 25 Probiotics Chapter 26 Determination of Water- and Fat-Soluble Vitamins in Infant Formulae Chapter 27 Minerals and Trace Elements Part IV Sensory Quality Chapter 28 Color Chapter 29 Texture Chapter 30 Flavor Chapter 31 Sensory Perception and Measurement Part V Safety Chapter 32 Microbial Flora Chapter 33 Spoilage Detection Chapter 34 PCR-Based Methods for Detection of Foodborne Bacterial Pathogens in Dairy Products Chapter 35 Mycotoxins and Toxins Chapter 36 Detection of Adulterations: Addition of Foreign Lipids and Proteins Chapter 37 Identification of Milk Origin Chapter 38 Residues of Food Contact Materials Chapter 39 Phthalates and Di-(2-ethylhexyl) Adipate in Dairy Foods Chapter 40 Preservatives Chapter 41 Analysis of Antibiotics in Milk and Its Products Chapter 42 Environmental Contaminants Chapter 43 Cow’s Milk Allergens Chapter 44 Biogenic Amines



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia