Food and Cooking Skills Education: Why Teach People How to Cook?
ISBN: 9781138231917 / Angielski / Twarda / 194 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
682,74 zł |
The 4-Hour Chef: The Simple Path to Cooking Like a Pro, Learning Anything, and Living the Good Life
ISBN: 9781328519160 / Angielski / Twarda / 672 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
195,14 zł |
The Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables
ISBN: 9781579657185 / Angielski / Twarda / 440 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" ...
|
|
cena:
162,16 zł |
Anova Sous Vide Cookbook: 100 Thermal Immersion Circulator Recipes for Precision Cooking At Home
ISBN: 9781775274209 / Angielski / Miękka / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
132,48 zł |
Easy Sous Vide Cookbook: The Guide to Gourmet Low-Temperature Cooking with Top Rated 100 Healthy and Delicious Recipes for Perfect Everyday Hom
ISBN: 9781986525893 / Angielski / Miękka / 134 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
114,98 zł |
Sous Vide Mastery: 300 Recipes for the Best in Modern, Low Temperature Cooking
ISBN: 9781945056321 / Angielski / Miękka / 426 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
130,05 zł |
Eleven Madison Park: The Next Chapter
ISBN: 9780399580659 / Angielski / Twarda / 384 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
314,19 zł |
Valuing Food Safety and Nutrition
ISBN: 9780367212957 / Angielski / Twarda / 458 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
885,03 zł |
The Culinary Budget Book and Facts: Everything You Want to Know
ISBN: 9786214341009 / Angielski / Miękka / 204 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
106,81 zł |
Pure Food: As Nature Intended
ISBN: 9781981243716 / Angielski / Miękka / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
102,45 zł |
Sous Vide at Home: Essential Sous Vide Cookbook With Over 50 Recipes For Cooking Under Pressure
ISBN: 9781087806853 / Angielski / Miękka / 82 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
64,79 zł |
Vignettes & Vinaigrettes: A Memoir Of Catering Before Food Was Hot
ISBN: 9781946989505 / Angielski / Miękka / 256 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
78,06 zł |
Food and Cooking Skills Education: Why Teach People How to Cook?
ISBN: 9780367593285 / Angielski / Miękka / 194 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
202,24 zł |
Foodi Multi-Cooker Cookbook for Complete Beginners: Amazingly Easy & Delicious Foodi Multi-Cooker Recipes to Pressure Cook, Air Fry, Dehydrate and Man
ISBN: 9781952504303 / Angielski / Miękka / 140 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
86,46 zł |
Valuing Food Safety and Nutrition
ISBN: 9780367215767 / Angielski / Miękka / 458 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
222,47 zł |
Essential Food Safety Management 2021 Yearbook: Food Hygiene Recording Diary Pages. Page a Day Dated Diary for ALL kitchens to comply with Food Hygien
ISBN: 9781716606663 / Angielski / Twarda / 498 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
279,95 zł |
Complete Sous Vide Cookbook: 150+ Recipes for Perfect Meat, Seafood, Vegetables, and More
ISBN: 9781647397319 / Angielski / Miękka / 278 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
99,70 zł |
Take One Fish: The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating
ISBN: 9781743796634 / Angielski / Twarda / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
141,90 zł |
Ricettario Sous Vide: La Guida Completa per la Cottura a Bassa Temperatura. Scopri i Pro e i Contro della Cucina CBT - Sous Vide Cookbook (I
ISBN: 9781801728850 / Włoski / Miękka / 102 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
90,85 zł |
Ricettario Sous Vide: La Guida Completa per la Cottura a Bassa Temperatura. Scopri i Pro e i Contro della Cucina CBT - Sous Vide Cookbook (I
ISBN: 9781801728881 / Włoski / Twarda / 102 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
138,34 zł |