• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food and Cooking Skills Education: Why Teach People How to Cook? » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food and Cooking Skills Education: Why Teach People How to Cook?

ISBN-13: 9780367593285 / Angielski / Miękka / 2020 / 194 str.

Anita Tull
Food and Cooking Skills Education: Why Teach People How to Cook? Anita Tull 9780367593285 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food and Cooking Skills Education: Why Teach People How to Cook?

ISBN-13: 9780367593285 / Angielski / Miękka / 2020 / 194 str.

Anita Tull
cena 202,72
(netto: 193,07 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,40
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book shows how Food and Cooking Skills Education has been at the centre of a tussle between education and policy for decades.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Health & Healing - General
Cooking > Methods - Professional
Education > Adult & Continuing Education
Wydawca:
Routledge
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367593285
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
194
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Foreword  Preface  1. Introduction and Overview of the book  2. The history of Food and Cooking Skills Education: England and Wales as a case study  3. Cooking and Cooking Skills – academic perspectives  4. International comparative survey of Food and Cooking Skills Education  5. The rationales for teaching Food and Cooking Skills Education  6. Teaching people how to cook: Arguments for and against

Anita Tull is a freelance Food and Nutrition Educational author and consultant, based in the UK. She has written several school textbooks on home economics, food and nutrition. She has worked in food and cooking skills education for forty years and has taught primary and secondary pupils and adults in a range of schools, colleges and community initiatives. She has a PhD from the Centre for Food Policy at City, University of London, UK, on which the work covered in this book is based.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia