• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition

ISBN-13: 9780544819825 / Angielski / Twarda / 2017 / 688 str.

James Peterson
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition James Peterson 9780544819825 Houghton Mifflin - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making, Fourth Edition

ISBN-13: 9780544819825 / Angielski / Twarda / 2017 / 688 str.

James Peterson
cena 249,80 zł
(netto: 237,90 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 248,43 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The acclaimed authority on sauce making, completely updated and, for the first time, featuring invaluable step-by-step color photographs

Every good cook knows that a great sauce is one of the easiest ways to make an exemplary dish. Since its James Beard Award-winning first edition, James Peterson's Sauces has remained the go-to reference for professionals and sophisticated home cooks, with nearly 500 recipes and detailed explanations of every kind of sauce. This new edition, published nearly ten years after the previous one, tacks with today's movement toward lighter, fresher flavors and preparations and modern cooking methods, while also elucidating the classic sauces and techniques that remain a foundation of excellence in the kitchen. The updated, streamlined design also features, for the first time, full-color photos that clearly show these essential sauces at every step--bringing the author's expertise to life like never before.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Sauces & Dressings
Cooking > Methods - Professional
Cooking > Baby Food
Wydawca:
Houghton Mifflin
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780544819825
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
688
Waga:
2.24 kg
Wymiary:
25.65 x 20.83 x 4.32
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia