wyszukanych pozycji: 18
![]() |
Lipidoxidation in Meeresfrüchten
ISBN: 9786203110807 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 92 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
219,69 |
![]() |
Utlenianie lipidów w owocach morza
ISBN: 9786203110852 / Polski / Miękka / 2021 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
219,69 |
![]() |
Ossidazione lipidica nei frutti di mare
ISBN: 9786203110838 / Włoski / Miękka / 2021 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
219,69 |
![]() |
Lipideoxidatie in zeevruchten
ISBN: 9786203110845 / Holenderski / Miękka / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
219,69 |
![]() |
Oxydation des lipides dans les fruits de mer
ISBN: 9786203110821 / Francuski / Miękka / 2021 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
219,69 |
![]() |
Oxidação lipídica em frutos do mar
ISBN: 9786203110869 / Portugalski / Miękka / 2021 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
219,69 |
![]() |
Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry
ISBN: 9781032117249 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
316,35 |
![]() |
Non-Thermal Processing Technologies for the Meat, Fish, and Poultry Industries
ISBN: 9781032171432 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
486,73 |
![]() |
Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry
ISBN: 9780367675172 / Angielski / Twarda / 2021 / 174 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
876,20 |
![]() |
Aquatic Waste Valorization: Innovative Approaches and Sustainable Strategies
ISBN: 9780443440274 / Angielski / 01-03-2026 Książka dostępna od: 01-03-2026 |
|
Planowany termin premiery książki: 01-03-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
638,12 |
![]() |
Sustainable Valorization of Date Palm Byproduct and Wastes
ISBN: 9780443290237 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
691,18 |
![]() |
Fish Waste to Valuable Products
ISBN: 9789819985951 / Angielski / Miękka / 2025 / 477 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book provides a comprehensive overview of recent developments to valorize fish waste as a source of useful products. In the first few chapters, an introductory section unearths global fish waste production, its detrimental effects and its role in the circular economy. The next section of the book discusses recent applications of fish waste and by-products utilization for the production of useful products such as fertilizers, biogas, biodiesel, fish sauce, enzymes and many more. This book will serve as an important source of recent research developments and applications of fish waste...
This book provides a comprehensive overview of recent developments to valorize fish waste as a source of useful products. In the first few chapters, a...
|
cena:
645,58 |
![]() |
Pigmented Cereals and Millets: Bioactive Profile and Food Applications
ISBN: 9781839167096 / Angielski / Twarda / 2023 / 402 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book presents a comprehensive overview of the bioactive potential, food applications, and health benefits of coloured cereal grains for researchers carrying out innovative studies.
This book presents a comprehensive overview of the bioactive potential, food applications, and health benefits of coloured cereal grains for researche...
|
cena:
871,33 |
![]() |
Compostos polifenólicos vegetais
ISBN: 9786204809687 / Portugalski / Miękka / 112 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
264,53 |
![]() |
Pflanzliche polyphenolische Verbindungen
ISBN: 9786204809649 / Miękka / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Der durch chemische Reaktionen und Mikroorganismen verursachte Verderb ist die Hauptursache für Qualitätsverluste bei Fisch und Fischprodukten während der Handhabung, Verarbeitung und Lagerung. Die Entwicklung von ranzigem Geruch und unangenehmem Geschmack, die Veränderung von Farbe und Textur sowie die Verringerung des Nährwerts von Fisch können durch selektive natürliche Zusatzstoffe verhindert werden. Aufgrund der potenziellen Gesundheitsgefahren der derzeit verwendeten synthetischen Zusatzstoffe wurde intensiv nach natürlichen Zusatzstoffen, insbesondere Polyphenolverbindungen,...
Der durch chemische Reaktionen und Mikroorganismen verursachte Verderb ist die Hauptursache für Qualitätsverluste bei Fisch und Fischprodukten währ...
|
cena:
264,53 |
![]() |
Composti polifenolici vegetali
ISBN: 9786204809670 / Włoski / Miękka / 112 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
264,53 |
![]() |
Composés polyphénoliques végétaux
ISBN: 9786204809663 / Francuski / Miękka / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La détérioration causée par les réactions chimiques et les micro-organismes est la principale cause de perte de qualité du poisson et des produits de la pêche pendant la manipulation, la transformation et le stockage. Le développement d'odeurs rances et de saveurs désagréables, les changements de couleur et de texture ainsi que la diminution de la valeur nutritionnelle du poisson peuvent être évités par des additifs naturels sélectifs. En raison des risques potentiels pour la santé des additifs synthétiques actuellement utilisés, les additifs naturels, en particulier les...
La détérioration causée par les réactions chimiques et les micro-organismes est la principale cause de perte de qualité du poisson et des produit...
|
cena:
264,53 |
![]() |
Fish Waste to Valuable Products
ISBN: 9789819985920 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
645,58 |