wyszukanych pozycji: 54
Huecos del alma
ISBN: 9781678051938 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 184 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
86,76 zł |
Holes of the Soul
ISBN: 9781329566545 / Angielski / Miękka / 2021 / 180 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
86,32 zł |
The world through naive eyes
ISBN: 9786137422069 / Angielski / Miękka / 2018 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,48 zł |
Cuentos y Leyendas Populares de Bretaña: Selección de narraciones de la obra de Emile Souvestre Foyer Breton. Edición Ilustrada.
ISBN: 9798527484823 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 166 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
45,19 zł |
Gli effetti benefici del consumo di carne bovina e ovina
ISBN: 9786204842691 / Włoski / Miękka / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Subproductos de la industrialización de frutas y hortalizas
ISBN: 9786202246040 / Hiszpański Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Sottoprodotti dell'industrializzazione di frutta e verdura
ISBN: 9786205362976 / Włoski / Miękka / 2022 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Versos para amar
ISBN: 9786202255684 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,48 zł |
Os efeitos benéficos do consumo de carne de bovino e ovino
ISBN: 9786204842677 / Portugalski / Miękka / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Los efectos benéficos del consumo de carnes bovinas y ovinas
ISBN: 9783639535792 / Hiszpański / Miękka / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
By-products from the industrialization of fruits and vegetables
ISBN: 9786205362952 / Angielski / Miękka / 2022 / 96 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Die positiven Auswirkungen des Verzehrs von Rind- und Schaffleisch
ISBN: 9786204842653 / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. In diesem Buch werden Aspekte beleuchtet, die mit dem Beitrag von rotem Fleisch zur menschlichen Gesundheit und Ernährung zusammenhängen und die über die traditionellen Wirkungen hinausgehen: Quelle für hochwertiges Eiweiß, Mineralstoffe wie Eisen und Zink sowie Vitamin B12. Der Prozess der Biohydrierung im Pansen, die konjugierten Isomere der CLAS-Linolsäure, der Verzehr von Weideland und die Wirkung bioaktiver Peptide leisten einen wichtigen Beitrag zur Aufwertung des positiven Beitrags von rotem Fleisch zur Gesundheit und Ernährung.
In diesem Buch werden Aspekte beleuchtet, die mit dem Beitrag von rotem Fleisch zur menschlichen Gesundheit und Ernährung zusammenhängen und die üb...
|
|
cena:
202,36 zł |
The beneficial effects of the consumption of beef and sheep meats
ISBN: 9786204842646 / Angielski / Miękka / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. This book tries to highlight aspects related to the contribution of red meat of beneficial substances for human health and nutrition in addition to the traditional effects: source of quality proteins, minerals such as iron and Zn and vitamin B12. The process of ruminal biohydrogenation, the conjugated isomers of CLAS linoleic acid, the consumption of pastures, added to the effect of bioactive peptides, contribute in an important way to revalue the quality of the beneficial contribution of red meat to health and nutrition.
This book tries to highlight aspects related to the contribution of red meat of beneficial substances for human health and nutrition in addition to th...
|
|
cena:
202,36 zł |
Nebenerzeugnisse aus der industriellen Verarbeitung von Obst und Gemüse
ISBN: 9786205362945 / Niemiecki / Miękka / 2022 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Blagotwornoe wliqnie potrebleniq gowqdiny i owech'ego mqsa
ISBN: 9786204842684 / Rosyjski / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
91,27 zł |
Itinerarios, Viajes Y Contactos Japón-Europa
ISBN: 9783034311953 / Hiszpański / Twarda / 2013 / 1028 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych. Japon sigue siendo un misterio para los europeos que han sentido el hipnotismo y la magia de este pais por su apego a la tradicion y su imparable avance tecnologico que lo situa a la cabeza de las vanguardias especializadas. Este enigma cautiva a especialistas de todos los campos de investigacion que no han sido capaces de dar respuesta independientemente a la incognita del pais del sol naciente. Por eso este volumen pretende unir las investigaciones, estudios y analisis de diferentes disciplinas que ayuden a resolver el enigma japones. El hilo conductor de todas las aportaciones es el del...
Japon sigue siendo un misterio para los europeos que han sentido el hipnotismo y la magia de este pais por su apego a la tradicion y su imparable avan...
|
|
cena:
740,10 zł |
Subprodutos da industrialização de frutas e legumes
ISBN: 9786205362983 / Portugalski / Miękka / 2022 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Les effets bénéfiques de la consommation de viande bovine et ovine
ISBN: 9786204842660 / Francuski / Miękka / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. Ce livre tente de mettre en évidence les aspects liés à l'apport de la viande rouge en substances bénéfiques pour la santé humaine et la nutrition en plus des effets traditionnels : source de protéines de qualité, de minéraux tels que le fer et le Zn et de vitamine B12. Le processus de biohydrogénation ruminale, les isomères conjugués de l'acide linoléique CLAS, la consommation de pâturages, ainsi que l'effet des peptides bioactifs, contribuent largement à revaloriser la qualité de la contribution bénéfique de la viande rouge à la santé et à la nutrition.
Ce livre tente de mettre en évidence les aspects liés à l'apport de la viande rouge en substances bénéfiques pour la santé humaine et la nutriti...
|
|
cena:
202,36 zł |
Sous-produits de l'industrialisation des fruits et légumes
ISBN: 9786205362969 / Francuski / Miękka / 2022 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
202,36 zł |
Manual de Urgencias
ISBN: 9786202252348 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 60 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,48 zł |