• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Die positiven Auswirkungen des Verzehrs von Rind- und Schaffleisch » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Die positiven Auswirkungen des Verzehrs von Rind- und Schaffleisch

ISBN-13: 9786204842653 / Miękka / 84 str.

Pilar Teresa Garcia
Die positiven Auswirkungen des Verzehrs von Rind- und Schaffleisch Garcia, Pilar Teresa 9786204842653 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Die positiven Auswirkungen des Verzehrs von Rind- und Schaffleisch

ISBN-13: 9786204842653 / Miękka / 84 str.

Pilar Teresa Garcia
cena 196,82
(netto: 187,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,82
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In diesem Buch werden Aspekte beleuchtet, die mit dem Beitrag von rotem Fleisch zur menschlichen Gesundheit und Ernährung zusammenhängen und die über die traditionellen Wirkungen hinausgehen: Quelle für hochwertiges Eiweiß, Mineralstoffe wie Eisen und Zink sowie Vitamin B12. Der Prozess der Biohydrierung im Pansen, die konjugierten Isomere der CLAS-Linolsäure, der Verzehr von Weideland und die Wirkung bioaktiver Peptide leisten einen wichtigen Beitrag zur Aufwertung des positiven Beitrags von rotem Fleisch zur Gesundheit und Ernährung.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
ISBN-13:
9786204842653
Ilość stron:
84
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Garcia, Pilar TeresaPilar Teresa García ist emeritierte Forscherin am Institut für Lebensmitteltechnologie (INTA) Castelar, Buenos Aires, Argentinien, und hat ihr Berufsleben der Untersuchung der verschiedenen Faktoren der Fleischproduktion auf die Ernährungseigenschaften von Fleisch gewidmet.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia