• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Les effets bénéfiques de la consommation de viande bovine et ovine » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Les effets bénéfiques de la consommation de viande bovine et ovine

ISBN-13: 9786204842660 / Francuski / Miękka / 80 str.

Pilar Teresa Garcia
Les effets bénéfiques de la consommation de viande bovine et ovine Garcia, Pilar Teresa 9786204842660 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Les effets bénéfiques de la consommation de viande bovine et ovine

ISBN-13: 9786204842660 / Francuski / Miękka / 80 str.

Pilar Teresa Garcia
cena 196,82
(netto: 187,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,82
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Ce livre tente de mettre en évidence les aspects liés à l'apport de la viande rouge en substances bénéfiques pour la santé humaine et la nutrition en plus des effets traditionnels : source de protéines de qualité, de minéraux tels que le fer et le Zn et de vitamine B12. Le processus de biohydrogénation ruminale, les isomères conjugués de l'acide linoléique CLAS, la consommation de pâturages, ainsi que l'effet des peptides bioactifs, contribuent largement à revaloriser la qualité de la contribution bénéfique de la viande rouge à la santé et à la nutrition.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786204842660
Ilość stron:
80
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Garcia, Pilar TeresaPilar Teresa García est chercheuse émérite à l'Institut de technologie alimentaire (INTA) Castelar, Buenos Aires, Argentine. Elle a consacré sa vie professionnelle à l'étude des différents facteurs de la production de viande sur les caractéristiques nutritionnelles de la viande.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia