wyszukanych pozycji: 19
The world through naive eyes
ISBN: 9786137422069 / Angielski / Miękka / 2018 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,10 zł |
Gli effetti benefici del consumo di carne bovina e ovina
ISBN: 9786204842691 / Włoski / Miękka / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Los efectos benéficos del consumo de carnes bovinas y ovinas
ISBN: 9783639535792 / Hiszpański / Miękka / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Subprodutos da industrialização de frutas e legumes
ISBN: 9786205362983 / Portugalski / Miękka / 2022 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
The beneficial effects of the consumption of beef and sheep meats
ISBN: 9786204842646 / Angielski / Miękka / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. This book tries to highlight aspects related to the contribution of red meat of beneficial substances for human health and nutrition in addition to the traditional effects: source of quality proteins, minerals such as iron and Zn and vitamin B12. The process of ruminal biohydrogenation, the conjugated isomers of CLAS linoleic acid, the consumption of pastures, added to the effect of bioactive peptides, contribute in an important way to revalue the quality of the beneficial contribution of red meat to health and nutrition.
This book tries to highlight aspects related to the contribution of red meat of beneficial substances for human health and nutrition in addition to th...
|
|
cena:
201,89 zł |
Sous-produits de l'industrialisation des fruits et légumes
ISBN: 9786205362969 / Francuski / Miękka / 2022 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Die positiven Auswirkungen des Verzehrs von Rind- und Schaffleisch
ISBN: 9786204842653 / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. In diesem Buch werden Aspekte beleuchtet, die mit dem Beitrag von rotem Fleisch zur menschlichen Gesundheit und Ernährung zusammenhängen und die über die traditionellen Wirkungen hinausgehen: Quelle für hochwertiges Eiweiß, Mineralstoffe wie Eisen und Zink sowie Vitamin B12. Der Prozess der Biohydrierung im Pansen, die konjugierten Isomere der CLAS-Linolsäure, der Verzehr von Weideland und die Wirkung bioaktiver Peptide leisten einen wichtigen Beitrag zur Aufwertung des positiven Beitrags von rotem Fleisch zur Gesundheit und Ernährung.
In diesem Buch werden Aspekte beleuchtet, die mit dem Beitrag von rotem Fleisch zur menschlichen Gesundheit und Ernährung zusammenhängen und die üb...
|
|
cena:
201,89 zł |
Subproductos de la industrialización de frutas y hortalizas
ISBN: 9786202246040 / Hiszpański Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Sottoprodotti dell'industrializzazione di frutta e verdura
ISBN: 9786205362976 / Włoski / Miękka / 2022 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Blagotwornoe wliqnie potrebleniq gowqdiny i owech'ego mqsa
ISBN: 9786204842684 / Rosyjski / Miękka / 84 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
91,06 zł |
Les effets bénéfiques de la consommation de viande bovine et ovine
ISBN: 9786204842660 / Francuski / Miękka / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. Ce livre tente de mettre en évidence les aspects liés à l'apport de la viande rouge en substances bénéfiques pour la santé humaine et la nutrition en plus des effets traditionnels : source de protéines de qualité, de minéraux tels que le fer et le Zn et de vitamine B12. Le processus de biohydrogénation ruminale, les isomères conjugués de l'acide linoléique CLAS, la consommation de pâturages, ainsi que l'effet des peptides bioactifs, contribuent largement à revaloriser la qualité de la contribution bénéfique de la viande rouge à la santé et à la nutrition.
Ce livre tente de mettre en évidence les aspects liés à l'apport de la viande rouge en substances bénéfiques pour la santé humaine et la nutriti...
|
|
cena:
201,89 zł |
By-products from the industrialization of fruits and vegetables
ISBN: 9786205362952 / Angielski / Miękka / 2022 / 96 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Os efeitos benéficos do consumo de carne de bovino e ovino
ISBN: 9786204842677 / Portugalski / Miękka / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Nebenerzeugnisse aus der industriellen Verarbeitung von Obst und Gemüse
ISBN: 9786205362945 / Niemiecki / Miękka / 2022 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Effets du r?gime alimentaire et du g?notype sur la teneur en AGPI n-3 des lipides de la viande bovine
ISBN: 9786208221928 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
226,57 zł |
Auswirkungen von Ern?hrung und Genotyp auf den Gehalt an n-3-PUFA in Rinderlipiden
ISBN: 9786208221850 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,10 zł |
Effects of DIet and Genotype on n-3 PUFA content of beef lipids
ISBN: 9786202050265 / Angielski / Miękka / 2017 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,10 zł |
Effetti della dieta e del genotipo sul contenuto di n-3 PUFA nei lipidi della carne bovina
ISBN: 9786208221874 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,10 zł |
Efeitos da dieta e do gen?tipo no teor de PUFA n-3 dos l?pidos da carne de bovino
ISBN: 9786208221867 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
165,10 zł |