• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

João G Baggio » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Extração e Caracterização do Óleo das Amêndoas do Butiá : Características Físico-Químicas e Espectroscópicas Mayer Baggio de Oliveira, Renata; Baggio, João G 9783330739123
Extração e Caracterização do Óleo das Amêndoas do Butiá : Características Físico-Químicas e Espectroscópicas

ISBN: 9783330739123 / Portugalski / Miękka / 2016 / 64 str.

ISBN: 9783330739123/Portugalski/Miękka/2016/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Renata Mayer Baggio de Oliveira; João G Baggio
cena: 178,47

 Herstellung und Bewertung von Bonbons mit Zuckerfüllung Baggio de Oliveira, João Guilherme, M. de Almeida, Mareci 9786209119514
Herstellung und Bewertung von Bonbons mit Zuckerfüllung

ISBN: 9786209119514 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786209119514/Niemiecki/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
Brasilien ist ein großer Schokoladenproduzent, wobei Pralinen eines der wichtigsten Produkte auf Schokoladenbasis sind, die von Menschen aller Altersgruppen sehr geschätzt werden. Das Ziel dieser Arbeit war es, verschiedene Konzentrationen von Invertase-Enzym und Gummi zu testen, um die beste Rezeptur für die Herstellung von Pralinen mit Saccharosesirup-Füllung mit Ananasgeschmack zu erhalten.
Brasilien ist ein großer Schokoladenproduzent, wobei Pralinen eines der wichtigsten Produkte auf Schokoladenbasis sind, die von Menschen aller Alters...
cena: 178,47

 Production and evaluation of sugar-filled bonbons Baggio de Oliveira, João Guilherme, M. de Almeida, Mareci 9786209122071
Production and evaluation of sugar-filled bonbons

ISBN: 9786209122071 / Angielski / Miękka / 2025 / 52 str.

ISBN: 9786209122071/Angielski/Miękka/2025/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
Brazil is a major producer of chocolate, with bonbons being one of the main chocolate-based products, much appreciated by people of all ages. The objective of this study was to test different concentrations of invertase enzyme and gum in order to obtain the best formulation for making bonbons filled with pineapple-flavoured sucrose syrup.
Brazil is a major producer of chocolate, with bonbons being one of the main chocolate-based products, much appreciated by people of all ages. The obje...
cena: 178,47

 Produzione e valutazione di cioccolatini ripieni di zucchero Baggio de Oliveira, João Guilherme, M. de Almeida, Mareci 9786209129759
Produzione e valutazione di cioccolatini ripieni di zucchero

ISBN: 9786209129759 / Włoski / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786209129759/Włoski/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
cena: 178,47

 Production et évaluation de bonbons fourrés au sucre Baggio de Oliveira, João Guilherme, M. de Almeida, Mareci 9786209127199
Production et évaluation de bonbons fourrés au sucre

ISBN: 9786209127199 / Francuski / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786209127199/Francuski/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
Le Brésil est un grand producteur de chocolats, les bonbons étant l'un des principaux produits à base de chocolat, très appréciés par les personnes de tous âges. L'objectif de ce travail était de tester différentes concentrations d'enzyme invertase et de gomme afin d'obtenir la meilleure formulation pour l'élaboration de bonbons fourrés au sirop de saccharose aromatisé à la pineapple.
Le Brésil est un grand producteur de chocolats, les bonbons étant l'un des principaux produits à base de chocolat, très appréciés par les person...
cena: 178,47

 Produkcja i ocena cukierków z nadzieniem cukrowym Baggio de Oliveira, João Guilherme, M. de Almeida, Mareci 9786209132315
Produkcja i ocena cukierków z nadzieniem cukrowym

ISBN: 9786209132315 / Polski / Miękka / 2025 / 56 str.

ISBN: 9786209132315/Polski/Miękka/2025/56 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
cena: 178,47

 Produção e Avaliação de bombom com recheio de açúcar : Tecnologia de Produtos Açucarados Baggio de Oliveira, João Guilherme; M. de Almeida, Mareci 9783330729346
Produção e Avaliação de bombom com recheio de açúcar : Tecnologia de Produtos Açucarados

ISBN: 9783330729346 / Portugalski / Miękka / 2016 / 60 str.

ISBN: 9783330729346/Portugalski/Miękka/2016/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
cena: 160,58


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia