• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Produção e Avaliação de bombom com recheio de açúcar : Tecnologia de Produtos Açucarados » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Produção e Avaliação de bombom com recheio de açúcar : Tecnologia de Produtos Açucarados

ISBN-13: 9783330729346 / Portugalski / Miękka / 2016 / 60 str.

João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
Produção e Avaliação de bombom com recheio de açúcar : Tecnologia de Produtos Açucarados Baggio de Oliveira, João Guilherme; M. de Almeida, Mareci 9783330729346 Novas Edicioes Academicas - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Produção e Avaliação de bombom com recheio de açúcar : Tecnologia de Produtos Açucarados

ISBN-13: 9783330729346 / Portugalski / Miękka / 2016 / 60 str.

João Guilherme Baggio de Oliveira; Mareci M. de Almeida
cena 160,58
(netto: 152,93 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 160,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

O Brasil é um grande produtor de chocolates, sendo o bombom um dos principais produtos a base do chocolate, este muito apreciado por pessoas de todas as faixas etárias. O objetivo deste trabalho foi testar diferentes concentrações de enzima invertase e goma a fim de obter a melhor formulação para elaboração de bombom com recheio de xarope de sacarose sabor abacaxi.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
Novas Edicioes Academicas
Język:
Portugalski
ISBN-13:
9783330729346
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
60
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos e Engenheiro de Alimentos formado pela Universidade Estadual de Ponta Grossa. Professor no Senac-Paraná e Responsável pela comunicação social do Núcleo de Tecnologia e Educação Aberta e a Distância da universidade Estadual de Ponta Grossa.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia