• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Jose Aguilera » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 29

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Edible Structures: The Basic Science of What We Eat José Miguel Aguilera 9781138426474
Edible Structures: The Basic Science of What We Eat

ISBN: 9781138426474 / Angielski / Twarda / 2017 / 462 str.

ISBN: 9781138426474/Angielski/Twarda/2017/462 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
José Miguel Aguilera
Nature converts molecules into edible structures, most of which are then transformed into products in factories and kitchens. Tasty food structures enter our mouths and different sensations invade our bodies. By the time these structures reach our cells, they have been broken back down into molecules that serve as fuel and raw materials for our bodies. Drawing from the physical and engineering sciences, food technology, nutrition, and gastronomy, Edible Structures: The Basic Science of What We Eat examines the importance of food structures the supramolecular assemblies and matrices that...
Nature converts molecules into edible structures, most of which are then transformed into products in factories and kitchens. Tasty food structures en...
cena: 921,09

 Food Materials Science: Principles and Practice Aguilera, José Miguel 9780387719467
Food Materials Science: Principles and Practice

ISBN: 9780387719467 / Angielski / Twarda / 2007 / 616 str.

ISBN: 9780387719467/Angielski/Twarda/2007/616 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Peter J. Lillford; Gustavo V. Barbosa-Canovas

Food Materials Science provides the science behind structuring processes for foods and applications in food product design. The first in its field, the book is an invaluable reference.

The creation of added value from raw food materials is a legitimate aspiration of the modern food industry. Adding value to foods requires knowledge of what the consumer wants and creating products that satisfy the demand. Quality, convenience and safety are the major drivers of the modern food industry.

Food manufacture is about producing billions of units of standardized products...

Food Materials Science provides the science behind structuring processes for foods and applications in food product design. The first in i...

cena: 806,99

 Edible Structures: The Basic Science of What We Eat Aguilera, José Miguel 9781439898901
Edible Structures: The Basic Science of What We Eat

ISBN: 9781439898901 / Angielski / Miękka / 2012 / 462 str.

ISBN: 9781439898901/Angielski/Miękka/2012/462 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Miguel Aguilera

Nature converts molecules into edible structures, most of which are then transformed into products in factories and kitchens. Tasty food structures enter our mouths and different sensations invade our bodies. By the time these structures reach our cells, they have been broken back down into molecules that serve as fuel and raw materials for our bodies.

Drawing from the physical and engineering sciences, food technology, nutrition, and gastronomy, Edible Structures: The Basic Science of What We Eat examines the importance of food structures-the...

Nature converts molecules into edible structures, most of which are then transformed into products in factories and kitchens. Tasty food structures...

cena: 213,26

 Del yo al nosotros: el andar hacia la competencia sociomotriz Ayala Aguilera, José Israel 9783659070655
Del yo al nosotros: el andar hacia la competencia sociomotriz

ISBN: 9783659070655 / Hiszpański / Miękka / 2013 / 192 str.

ISBN: 9783659070655/Hiszpański/Miękka/2013/192 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Ayala Aguilera Jose Israel; Salvador Valdez Martinez; Adriana Esquivel Martinez
La Educacion Fisica en Mexico, experimenta muchos retos en la actualidad. Tiene como elementos principales a la competencia motriz y a la corporeidad, estos son ejes fundamentales en los planes y programas de estudio de educacion basica. El docente frente a grupo desempena un papel fundamental en la puesta en marcha de los contenidos y del logro de competencias por parte de los alumnos. Es por ello que se advierte la necesidad de que el docente de educacion fisica, cambie su rol en la escuela. utilizando diversos metodos tanto pedagogicos como cientificos, que le permitan hacer crecer el...
La Educacion Fisica en Mexico, experimenta muchos retos en la actualidad. Tiene como elementos principales a la competencia motriz y a la corporeidad,...
cena: 290,98

 Distribución Geográfica Y Geológica De Los Criaderos Minerales De La República Mexicana Serrano, Jose Guadalupe Aguilera 9781144759634
Distribución Geográfica Y Geológica De Los Criaderos Minerales De La República Mexicana

ISBN: 9781144759634 / Angielski / Miękka / 2010 / 64 str.

ISBN: 9781144759634/Angielski/Miękka/2010/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
José Guadal Serrano;¬Abar
This is an EXACT reproduction of a book published before 1923. This IS NOT an OCR'd book with strange characters, introduced typographical errors, and jumbled words. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your...
This is an EXACT reproduction of a book published before 1923. This IS NOT an OCR'd book with strange characters, introduced typographical errors, and...
cena: 68,09

 Pellizcos José Bermúdez Aguilera 9788413267562
Pellizcos

ISBN: 9788413267562 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 54 str.

ISBN: 9788413267562/Hiszpański/Miękka/2021/54 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Bermudez Aguilera
cena: 42,02

 Food Materials Science: Principles and Practice Aguilera, José Miguel 9781461498285
Food Materials Science: Principles and Practice

ISBN: 9781461498285 / Angielski / Miękka / 2014 / 616 str.

ISBN: 9781461498285/Angielski/Miękka/2014/616 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Miguel Aguilera (Pontificia Univers;Peter J Lillford

Food Materials Science provides the science behind structuring processes for foods and applications in food product design. The first in its field, the book is an invaluable reference.

The creation of added value from raw food materials is a legitimate aspiration of the modern food industry. Adding value to foods requires knowledge of what the consumer wants and creating products that satisfy the demand. Quality, convenience and safety are the major drivers of the modern food industry.

Food manufacture is about producing billions of units of standardized products...

Food Materials Science provides the science behind structuring processes for foods and applications in food product design. The first in i...

cena: 806,99

 Engineering and Food for the 21st Century Jorge Welti-Chanes Jose Miguel Aguilera 9780367396251
Engineering and Food for the 21st Century

ISBN: 9780367396251 / Angielski / Miękka / 2020 / 1104 str.

ISBN: 9780367396251/Angielski/Miękka/2020/1104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jorge Welti-Chanes; Jose Miguel Aguilera
cena: 310,21

 Microstructural Principles of Food Processing and Engineering Jose Miguel Aguilera J. M. Aguilera D. W. Stanley 9780834212565
Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

ISBN: 9780834212565 / Angielski / Twarda / 1999 / 432 str.

ISBN: 9780834212565/Angielski/Twarda/1999/432 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Miguel Aguilera; J. M. Aguilera; D. W. Stanley
An Aspen Food Engineering Series Book. This new edition provides a comprehensive reference on food microstructure, emphasizing its interdisciplinary nature, rooted in the scientific principles of food materials science and physical chemistry. The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering. Descriptions of a number of food-related applications provide a better understanding of the...
An Aspen Food Engineering Series Book. This new edition provides a comprehensive reference on food microstructure, emphasizing its interdisciplinary n...
cena: 605,23

 Un niño con riesgo Escalona Aguilera, Jose Rafael 9786202132503
Un niño con riesgo

ISBN: 9786202132503 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 92 str.

ISBN: 9786202132503/Hiszpański/Miękka/2018/92 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Rafael Escalona Aguilera
cena: 246,14

 Investigaciones en la Atención Primaria de Salud. Primer tomo : Atención Primaria de Salud I Escalona Aguilera, Jose Rafael 9786202168052
Investigaciones en la Atención Primaria de Salud. Primer tomo : Atención Primaria de Salud I

ISBN: 9786202168052 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 88 str.

ISBN: 9786202168052/Hiszpański/Miękka/2018/88 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Rafael Escalona Aguilera
cena: 178,89

 Orientaciones para Fortalecer el Desarrollo Integral : Municipio Benítez, Estado Sucre, Venezuela Aguilera Oliveros, Bladimir José 9786200380357
Orientaciones para Fortalecer el Desarrollo Integral : Municipio Benítez, Estado Sucre, Venezuela

ISBN: 9786200380357 / Hiszpański

ISBN: 9786200380357/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Bladimir José Aguilera Oliveros
cena: 421,00

 
La Sociedad Alejandrina: La transformación dialéctica de la cultura y el carácter de las naciones, desde la Aurora al Ocaso.

ISBN: 9798306231730 / Hiszpański / Miękka / 2025 / 358 str.

ISBN: 9798306231730/Hiszpański/Miękka/2025/358 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 66,03

 La Importancia de la Actividad Física en Personas Mayores Laredo Aguilera, José Alberto 9786202118484
La Importancia de la Actividad Física en Personas Mayores

ISBN: 9786202118484 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 108 str.

ISBN: 9786202118484/Hiszpański/Miękka/2018/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
José Alberto Laredo Aguilera
cena: 196,82

 Investigaciones en la Atención Primaria de Salud. Segundo tomo. : Problemas de la APS. Escalona Aguilera, Jose Rafael 9786139058945
Investigaciones en la Atención Primaria de Salud. Segundo tomo. : Problemas de la APS.

ISBN: 9786139058945 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 116 str.

ISBN: 9786139058945/Hiszpański/Miękka/2018/116 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Rafael Escalona Aguilera
cena: 246,14

 Asma Bronquial en niños y adolescentes en la Atención Primaria Escalona Aguilera, Jose Rafael 9786202111980
Asma Bronquial en niños y adolescentes en la Atención Primaria

ISBN: 9786202111980 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 156 str.

ISBN: 9786202111980/Hiszpański/Miękka/2018/156 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Rafael Escalona Aguilera
cena: 322,36

 Metodología para la reafirmación vocacional profesional en Enfermería Escalona Aguilera, Jose Rafael 9786202140669
Metodología para la reafirmación vocacional profesional en Enfermería

ISBN: 9786202140669 / Hiszpański / Miękka / 2018 / 104 str.

ISBN: 9786202140669/Hiszpański/Miękka/2018/104 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Rafael Escalona Aguilera; Yoandra Bermúdez Pupo; Raiza Elena Rguez Ramírez
cena: 246,14

 Food Engineering Interfaces Jose Miguel Aguilera Ricardo Simpson Jorge Welti-Chanes 9781461427872
Food Engineering Interfaces

ISBN: 9781461427872 / Angielski / Miękka / 2013 / 694 str.

ISBN: 9781461427872/Angielski/Miękka/2013/694 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jose Miguel Aguilera; Ricardo Simpson; Jorge Welti-Chanes
The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. ICEF 10 will be held in April 2008 in Chile with the theme of food engineering at interfaces. This will not be a typical proceedings with uneven contributions. Papers will be solicited from each plenary speaker plus two or three invited speakers from each topic and the goal is to publish a book that conveys the interdisciplinary spirit of the meeting as well as covers the topics in depth, creating a strong reference work. The idea is to explore how food engineers have to be prepared in...
The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. ICEF 10 will be held in April 2008 in Chile ...
cena: 806,99

 Sustainable Innovation in Food Product Design Maria Margarida Cortez Vieira Lorenzo Pastrana Jose Aguilera 9783030618193
Sustainable Innovation in Food Product Design

ISBN: 9783030618193 / Angielski / Miękka / 2022 / 276 str.

ISBN: 9783030618193/Angielski/Miękka/2022/276 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Maria Margarida Cortez Vieira;Lorenzo Pastrana;Jose Aguilera
This book comes out of the 12th Iberoamerican Congress of Food Engineering, which took place at the University of Algarve in Faro, Portugal in July 2019. It includes the editors' selection of the best research works from oral and poster presentations delivered at the conference. The first section is dedicated to research carried out on SUSTAINABLE ALTERNATIVES TO CHEMICAL ADDITIVES TO EXTEND SHELF LIFE, with special emphasis on animal products. The second section discusses recent research in SUSTAINABLE NEW PRODUCT DEVELOPMENT. The third section delves into the development of PLANT-BASED...
This book comes out of the 12th Iberoamerican Congress of Food Engineering, which took place at the University of Algarve in Faro, Portugal in July 20...
cena: 928,04

 ¿Cómo fortalecer el valor patriotismo en el ajedrez estudiantil?: Actividades para fortalecer el valor patriotismo en el ajedrez estudiantil Osmany Aguilera Almaguer (Editor), José Luís Oliva Quezada 9783656472384
¿Cómo fortalecer el valor patriotismo en el ajedrez estudiantil?: Actividades para fortalecer el valor patriotismo en el ajedrez estudiantil

ISBN: 9783656472384 / Hiszpański / Miękka / 2013 / 96 str.

ISBN: 9783656472384/Hiszpański/Miękka/2013/96 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Osmany Aguilera Almaguer (Editor);Jose Luis Oliva Quezada
Tesis (Diplomatura) del ano 2013 en eltema Deporte - Historia del deporte, Nota: Excelente, Materia: 2012-2013, Idioma: Espanol, Resumen: La presente investigacion aborda los problemas de la formacion de valores y la educacion valoral, tema de relevante actualidad, tanto en el campo del deporte como en la vida cotidiana. Partiendo del estudio de los mas importantes aportes teoricos actuales a la problematica, del empleo de metodos teoricos, empiricos, el uso de encuestas y procedimientos estadisticos asi como de la experiencia profesional del autor, se realiza un enfoque teorico y...
Tesis (Diplomatura) del ano 2013 en eltema Deporte - Historia del deporte, Nota: Excelente, Materia: 2012-2013, Idioma: Espanol, Resumen: La presente ...
cena: 258,13

 1  2  Następna

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia