wyszukanych pozycji: 702
![]() |
Eau, Femme Et Développement Durable
ISBN: 9786131599187 / Francuski / Miękka / 2018 / 552 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la relation entre l'eau et la femme relA]ve du symbolique, de la croyance, de l'expA(c)rience ou du quotidien et paraA(R)t tantAt incongrue, tantAt naturelle. Les images sont multiples... Celle de la petite fille qui porte l'eau est rA(c)vA(c)latrice d'une question plus fondamentale aux enjeux sur l'eau: celle de l'accA]s A l'eau. S'intA(c)resser, communiquer, discuter, invoquer les discours sur la gestion de l'eau et la femme appelle A discourir...
Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la ...
|
cena:
439,38 zł |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144667 / Angielski / Twarda / 2009 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
76,88 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842
ISBN: 9781604248463 / Angielski / Miękka / 2007 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a series of portraits of leaders of the Greek War for independence. He began writing books and sketching his travels. In this 1842 volume Herve attempts to tell the reader about all that is useful and interesting in Paris. He details the manners and customs of the Parisians. Herve gives instructions for the reader on the economy and advice for a stranger on the proper general proceedings for interacting with the French.
Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a se...
|
cena:
90,42 zł |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
88,44 zł |
![]() |
Six-Pack Abs, Mi Método: Vientre Plano y Abdominales Para Hombres y Mujeres
ISBN: 9798476323723 / Francuski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,57 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849500368 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
230,58 zł |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144674 / Angielski / Miękka / 2011 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
57,61 zł |
![]() |
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor
ISBN: 9780231133128 / Angielski / Twarda / 2006 / 392 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, This uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks,...
Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a long...
|
cena:
115,42 zł |
![]() |
Tablettes de Chocolat, Ma Méthode: Un ventre plat et de beaux abdos pour hommes et femmes
ISBN: 9798476304272 / Francuski / Miękka / 2021 / 78 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,57 zł |
![]() |
Comme le Général
ISBN: 9781980525349 / Francuski / Miękka / 2018 / 358 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
51,83 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849191498 / Angielski / Miękka / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
153,70 zł |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141710 / Angielski / Miękka / 2010 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
65,32 zł |
![]() |
Six-Pack: How I Did It
ISBN: 9798470934406 / Angielski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,70 zł |
![]() |
We Love You: 'No Matter What'
ISBN: 9781782806721 / Angielski / Twarda / 2015 / 44 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) 'We Love You' has been created to help parents and carers support their children when a family is going through separation or divorce. It is meant to guide everyone involved through the major life changes and to ease the process. It was inspired by Herve's Daughter: https: //youtu.be/KcPKcmPLepg Organised like a photo album, parents will guide their children through the family story, a love story: where the parents come from, how they met, got engaged, and how the family grew. Then as the parents realised they had their differences and decided to go their own ways what... 'We Love You' has been created to help parents and carers support their children when a family is going through separation or divorce. It is meant ... |
cena:
96,15 zł |
![]() |
Naciśnij mnie. Press me TW wyd. polsko-angielskie
ISBN: 9788367943017 / Polski / całokartonowa / 2023 / 50 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Kilka milionów egzemplarzy sprzedanych na całym świecie! Edycja dwujęzyczna: polsko-angielska! NACIŚNIJ MNIE szybko stała się międzynarodowym hitem. Interaktywna, kreatywna, edukacyjna - zachęca dzieci oraz dorosłych do wspólnej zabawy i nauki. To książka, którą trzeba przekręcać, na którą trzeba dmuchać, której trzeba klaskać... NACIŚNIJ MNIE została zaliczona do 10 najlepszych książek dla dzieci wg Amazon.com oraz do 11 najlepszych książek przez opiniotwórczy blog Huffington Post. Nagroda Główna w kategorii Kultura w konkursie Świat Przyjazny Dziecku...
Kilka milionów egzemplarzy sprzedanych na całym świecie! Edycja dwujęzyczna: polsko-angielska! NACIŚNIJ MNIE szybko stała się międzynarodowym...
|
cena:
44,90 zł |
![]() |
Cultivez votre équilibre acido-basique: principes et enjeux
ISBN: 9782322166770 / Francuski / Miękka / 2019 / 158 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
155,78 zł |
![]() |
The Jewish fanaticism
ISBN: 9781805400752 / Angielski / Miękka / 2023 / 390 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
120,84 zł |
![]() |
Cat and Cat #5: Kitty Farm
ISBN: 9781545810200 / Angielski / Miękka / 2023 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
38,49 zł |
![]() |
Les origines de la Bourse du Travail de Paris
ISBN: 9789403797847 / Francuski / Miękka / 140 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) En 1790, Monsieur Decorset avance le tout premier projet d'une Bourse du Travail en France. Ce projet sera repris en 1791 par Mr de Corcelles devant l'Assemblée générale des représentant de la commune de Paris. Jusqu'en 1843, il ne sera plus question en France de Bourse du Travail. Mais bientôt la transformation de l'industrie par l'invention du chemin de fer et le machinisme naissant amenèrent de profonds changements dans l'organisation du marché du travail. Il faudra beaucoup de grèves et de luttes ouvrières, pour qu'arrive la Loi "Waldeck-Rousseau" du 21 mars 1884. Cette loi...
En 1790, Monsieur Decorset avance le tout premier projet d'une Bourse du Travail en France. Ce projet sera repris en 1791 par Mr de Corcelles devant l...
|
cena:
112,09 zł |
![]() |
Low Power Uwb CMOS Radar Sensors
ISBN: 9781402084096 / Angielski / Twarda / 2008 / 235 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Low Power UWB CMOS Radar Sensors deals with the problem of designing low cost CMOS radar sensors. The radar sensor uses UWB signals in order to obtain a reasonable target separation capability, while maintaining a maximum signal frequency below 2 GHz. This maximum frequency value is well within the reach of current CMOS technologies. The use of UWB signals means that most of the methodologies used in the design of circuits and systems that process narrow band signals, can no longer be applied. Low Power UWB CMOS Radar Sensors provides an analysis between the... Low Power UWB CMOS Radar Sensors deals with the problem of designing low cost CMOS radar sensors. The radar sensor uses UWB signals in ord... |
cena:
605,23 zł |