• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking

ISBN-13: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str.

Herve This; Jody Gladding
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking This, Hervé 9780231141703 Columbia University Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking

ISBN-13: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str.

Herve This; Jody Gladding
cena 88,20 zł
(netto: 84,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 87,72 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world.

In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffle from falling. He illuminates abstract concepts with practical advice and concrete examples--for instance, how sauteing in butter chemically alters the molecules of mushrooms--so that cooks of every stripe can thoroughly comprehend the scientific principles of food.

Kitchen Mysteries begins with a brief overview of molecular gastronomy and the importance of understanding the physiology of taste. A successful meal depends as much on a cook's skilled orchestration of taste, odors, colors, consistencies, and other sensations as on the delicate balance of ingredients. Herve then dives into the main course, discussing the science behind many meals' basic components: eggs, milk, bread, sugar, fruit, yogurt, alcohol, and cheese, among other items. He also unravels the mystery of tenderizing enzymes and gelatins and the preparation of soups and stews, salads and sauces, sorbet, cakes, and pastries. Herve explores the effects of boiling, steaming, braising, roasting, deep-frying, sauteing, grilling, salting, and microwaving, and devotes a chapter to kitchen utensils, recommending the best way to refurbish silverware and use copper.

By sharing the empirical principles chefs have valued for generations, Herve This adds another dimension to the suggestions of cookbook authors. He shows how to adapt recipes to available ingredients and how to modify proposed methods to the utensils at hand. His revelations make difficult recipes easier to attempt and allow for even more creativity and experimentation. Promising to answer your most compelling kitchen questions, Herve This continues to make the complex science of food digestible to the cook.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > History
Cooking > Methods - General
Wydawca:
Columbia University Press
Seria wydawnicza:
Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary H
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780231141703
Rok wydania:
2007
Numer serii:
000252962
Ilość stron:
232
Waga:
0.40 kg
Wymiary:
20.83 x 16.31 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Glosariusz/słownik
This, Herve Herve This is Research Chemist at Institut Nationa... więcej >
Gladding, Jody Jody Gladding is a poet and translator. She has pu... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia