wyszukanych pozycji: 704
![]() |
Eau, Femme Et Développement Durable
ISBN: 9786131599187 / Francuski / Miękka / 2018 / 552 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la relation entre l'eau et la femme relA]ve du symbolique, de la croyance, de l'expA(c)rience ou du quotidien et paraA(R)t tantAt incongrue, tantAt naturelle. Les images sont multiples... Celle de la petite fille qui porte l'eau est rA(c)vA(c)latrice d'une question plus fondamentale aux enjeux sur l'eau: celle de l'accA]s A l'eau. S'intA(c)resser, communiquer, discuter, invoquer les discours sur la gestion de l'eau et la femme appelle A discourir...
Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la ...
|
cena:
439,38 |
![]() |
Six-Pack: How I Did It
ISBN: 9798470934406 / Angielski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,17 |
![]() |
Comme le Général
ISBN: 9781980525349 / Francuski / Miękka / 2018 / 358 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
51,41 |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141710 / Angielski / Miękka / 2010 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
64,79 |
![]() |
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor
ISBN: 9780231133128 / Angielski / Twarda / 2006 / 392 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, This uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks,...
Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a long...
|
cena:
114,47 |
![]() |
Six-Pack Abs, Mi Método: Vientre Plano y Abdominales Para Hombres y Mujeres
ISBN: 9798476323723 / Francuski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
94,79 |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849500368 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
228,70 |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144667 / Angielski / Twarda / 2009 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
76,25 |
![]() |
Tablettes de Chocolat, Ma Méthode: Un ventre plat et de beaux abdos pour hommes et femmes
ISBN: 9798476304272 / Francuski / Miękka / 2021 / 78 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
94,79 |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842
ISBN: 9781604248463 / Angielski / Miękka / 2007 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a series of portraits of leaders of the Greek War for independence. He began writing books and sketching his travels. In this 1842 volume Herve attempts to tell the reader about all that is useful and interesting in Paris. He details the manners and customs of the Parisians. Herve gives instructions for the reader on the economy and advice for a stranger on the proper general proceedings for interacting with the French.
Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a se...
|
cena:
89,68 |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849191498 / Angielski / Miękka / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
152,45 |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144674 / Angielski / Miękka / 2011 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
57,14 |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
87,72 |
![]() |
Naciśnij mnie. Press me TW wyd. polsko-angielskie
ISBN: 9788367943017 / Polski / całokartonowa / 2023 / 50 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Kilka milionów egzemplarzy sprzedanych na całym świecie! Edycja dwujęzyczna: polsko-angielska! NACIŚNIJ MNIE szybko stała się międzynarodowym hitem. Interaktywna, kreatywna, edukacyjna - zachęca dzieci oraz dorosłych do wspólnej zabawy i nauki. To książka, którą trzeba przekręcać, na którą trzeba dmuchać, której trzeba klaskać... NACIŚNIJ MNIE została zaliczona do 10 najlepszych książek dla dzieci wg Amazon.com oraz do 11 najlepszych książek przez opiniotwórczy blog Huffington Post. Nagroda Główna w kategorii Kultura w konkursie Świat Przyjazny Dziecku...
Kilka milionów egzemplarzy sprzedanych na całym świecie! Edycja dwujęzyczna: polsko-angielska! NACIŚNIJ MNIE szybko stała się międzynarodowym...
|
cena:
44,90 |
![]() |
L'Année du Phacochère
ISBN: 9782956945000 / Francuski / Miękka / 2019 / 198 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
35,11 |
![]() |
The Jewish fanaticism
ISBN: 9781805400752 / Angielski / Miękka / 2023 / 390 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
119,86 |
![]() |
Clay Sedimentology
ISBN: 9783642859182 / Angielski / Miękka / 2014 / 623 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Clay Sedimentology is a comprehensive textbook divided into six parts: - clay minerals and weathering - clay sedimentation on land - origin and behaviour of clay minerals and associated minerals in transitional environments (estuaries, deltas) and shallow-sea environments - diverse origins of clay in the marine environment - post-sedimentary processes intervening during early and late diagenesis - use of clay stratigraphic data for the reconstruction of past climate, marine circulation, tectonics, and other paleogeographical aspects. A basic idea on most topics dealing with sedimentary clays...
Clay Sedimentology is a comprehensive textbook divided into six parts: - clay minerals and weathering - clay sedimentation on land - origin and behavi...
|
cena:
342,95 |
![]() |
Cat and Cat #5: Kitty Farm
ISBN: 9781545810200 / Angielski / Miękka / 2023 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
38,18 |
![]() |
¡Mézclalo Bien! (Mix It Up! Spanish Edition): (Bilingual Children's Book, Spanish Books for Kids)
ISBN: 9781452159331 / Angielski / Twarda / 2017 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Accept Herve Tullet's invitation to mix it up in a dazzling adventure of color and tones. Follow the artist's simple instructions, and suddenly colors appear . . . mix . . . splatter . . . and vanish in a vivid world powered only by the reader's imagination. Tullet sets readers on an extraordinary journey of color, motion, and interactivity without ever relying on the bells and whistles of technology. This Spanish-language edition joins Presiona Aqui (Press Here) in bringing Tullet's whimsy and wonder to an ever-widening audience."
Accept Herve Tullet's invitation to mix it up in a dazzling adventure of color and tones. Follow the artist's simple instructions, and suddenly colors...
|
cena:
61,11 |
![]() |
Governação mundial em transição: rumo a uma cooperação multipolar
ISBN: 9786206440345 / Portugalski / Miękka / 192 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
237,17 |