wyszukanych pozycji: 700
![]() |
Eau, Femme Et Développement Durable
ISBN: 9786131599187 / Francuski / Miękka / 2018 / 552 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la relation entre l'eau et la femme relA]ve du symbolique, de la croyance, de l'expA(c)rience ou du quotidien et paraA(R)t tantAt incongrue, tantAt naturelle. Les images sont multiples... Celle de la petite fille qui porte l'eau est rA(c)vA(c)latrice d'une question plus fondamentale aux enjeux sur l'eau: celle de l'accA]s A l'eau. S'intA(c)resser, communiquer, discuter, invoquer les discours sur la gestion de l'eau et la femme appelle A discourir...
Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la ...
|
cena:
439,38 zł |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141710 / Angielski / Miękka / 2010 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
65,14 zł |
![]() |
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor
ISBN: 9780231133128 / Angielski / Twarda / 2006 / 392 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, This uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks,...
Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a long...
|
cena:
115,10 zł |
![]() |
Six-Pack Abs, Mi Método: Vientre Plano y Abdominales Para Hombres y Mujeres
ISBN: 9798476323723 / Francuski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,31 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849500368 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
229,95 zł |
![]() |
Tablettes de Chocolat, Ma Méthode: Un ventre plat et de beaux abdos pour hommes et femmes
ISBN: 9798476304272 / Francuski / Miękka / 2021 / 78 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,31 zł |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144667 / Angielski / Twarda / 2009 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
76,67 zł |
![]() |
Comme le Général
ISBN: 9781980525349 / Francuski / Miękka / 2018 / 358 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
51,69 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849191498 / Angielski / Miękka / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
153,29 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842
ISBN: 9781604248463 / Angielski / Miękka / 2007 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a series of portraits of leaders of the Greek War for independence. He began writing books and sketching his travels. In this 1842 volume Herve attempts to tell the reader about all that is useful and interesting in Paris. He details the manners and customs of the Parisians. Herve gives instructions for the reader on the economy and advice for a stranger on the proper general proceedings for interacting with the French.
Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a se...
|
cena:
90,17 zł |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144674 / Angielski / Miękka / 2011 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
57,46 zł |
![]() |
Six-Pack: How I Did It
ISBN: 9798470934406 / Angielski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,52 zł |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
88,20 zł |
![]() |
Licorne Livre de coloriage: enfants âgés de 2-5; Rafraîchissez Unicorn livre de coloriage pour les filles, les garçons, et tous ceux qui aiment li
ISBN: 9798727890677 / Francuski / Miękka / 2021 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
33,29 zł |
![]() |
Los millardos de Israel: Estafadores judíos y financieros internacionales
ISBN: 9781805401094 / Hiszpański / Miękka / 2023 / 312 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
107,60 zł |
![]() |
Charadissimo Rouge
ISBN: 9781534826748 / Francuski / Miękka / 2016 / 116 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) CHARADISSIMO Rouge est le troisieme et dernier des trois livres-jeu qui constituent CHARADISSIMO Integral: CHARADISSIMO BLEU, BLANC ET ROUGE, c'est 3 fois 500 charades inedites pour les amoureux de la langue francaise. Les trois CHARADISSIMO se completent mais peuvent etre apprecies separement. CHARADISSIMO est un sport cerebral pour adultes, qui joue sur et avec les mots. Analogies, contre sens, faux sens, double sens... Dans CHARADISSIMO, Sa Saintete le Pape est une huile italienne et le pis d'une vache est un debit de boisson champetre . Les mots ne veulent jamais dire ce qu'ils semblent...
CHARADISSIMO Rouge est le troisieme et dernier des trois livres-jeu qui constituent CHARADISSIMO Integral: CHARADISSIMO BLEU, BLANC ET ROUGE, c'est 3 ...
|
cena:
32,28 zł |
![]() |
Le pensable et l'impensable (vol. 1): Chroniques du temps qui passe
ISBN: 9782322409624 / Francuski / Miękka / 2022 / 176 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
104,51 zł |
![]() |
El fanatismo judío
ISBN: 9781913057879 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 426 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
116,21 zł |
![]() |
Positive Finance: A Toolkit for Responsible Transformation
ISBN: 9781783534555 / Angielski / Miękka / 2015 / 128 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) For some, finance is the enemy, solely responsible for the global financial crisis and symbolic of an outdated model that is catapulting us toward social and ecological ruin. And such a view can seem tempting. The 2007-2008 meltdown of the financial system was intimately bound to the financialization of the economy and its consequences - particularly a tendency to take undue risks, promoted by existing mechanisms for compensating bankers and their corollary, a marked deepening of socioeconomic inequalities. In answer to these failures, public authorities all over the world unleashed an...
For some, finance is the enemy, solely responsible for the global financial crisis and symbolic of an outdated model that is catapulting us toward soc...
|
cena:
165,80 zł |
![]() |
Och! Książka pełna dźwięków
ISBN: 9788362965472 / Polski / Twarda / 2017 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Oto magiczna, interaktywna książka dźwiękowa! Kontynuacja bestsellera "Naciśnij mnie", który sprzedał się w ponad 2 mln egzemplarzy na całym świecie.
"Och!" nie potrzebuje baterii ani zasilania wystarczy dziecięca wyobraźnia! Oto magiczna, interaktywna książka dźwiękowa! Kontynuacja bestsellera "Naciśnij mnie", który sprzedał się w ponad 2 mln egze...
|
cena:
34,90 zł |