wyszukanych pozycji: 699
![]() |
Rätsel und Geheimnisse der Kochkunst : Naturwissenschaftlich erklärt
ISBN: 9783492304214 / Niemiecki / Miękka / 592 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
80,70 |
![]() |
Eau, Femme Et Développement Durable
ISBN: 9786131599187 / Francuski / Miękka / 2018 / 552 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la relation entre l'eau et la femme relA]ve du symbolique, de la croyance, de l'expA(c)rience ou du quotidien et paraA(R)t tantAt incongrue, tantAt naturelle. Les images sont multiples... Celle de la petite fille qui porte l'eau est rA(c)vA(c)latrice d'une question plus fondamentale aux enjeux sur l'eau: celle de l'accA]s A l'eau. S'intA(c)resser, communiquer, discuter, invoquer les discours sur la gestion de l'eau et la femme appelle A discourir...
Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la ...
|
cena:
439,38 |
![]() |
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor
ISBN: 9780231133128 / Angielski / Twarda / 2006 / 392 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, This uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks,...
Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a long...
|
cena:
115,42 |
![]() |
Six-Pack: How I Did It
ISBN: 9798470934406 / Angielski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,70 |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144674 / Angielski / Miękka / 2011 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
57,61 |
![]() |
Comme le Général
ISBN: 9781980525349 / Francuski / Miękka / 2018 / 358 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
51,83 |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849500368 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
230,58 |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141710 / Angielski / Miękka / 2010 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
65,32 |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144667 / Angielski / Twarda / 2009 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
76,88 |
![]() |
Six-Pack Abs, Mi Método: Vientre Plano y Abdominales Para Hombres y Mujeres
ISBN: 9798476323723 / Francuski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,57 |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842
ISBN: 9781604248463 / Angielski / Miękka / 2007 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a series of portraits of leaders of the Greek War for independence. He began writing books and sketching his travels. In this 1842 volume Herve attempts to tell the reader about all that is useful and interesting in Paris. He details the manners and customs of the Parisians. Herve gives instructions for the reader on the economy and advice for a stranger on the proper general proceedings for interacting with the French.
Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a se...
|
cena:
90,42 |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849191498 / Angielski / Miękka / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
153,70 |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
88,44 |
![]() |
Tablettes de Chocolat, Ma Méthode: Un ventre plat et de beaux abdos pour hommes et femmes
ISBN: 9798476304272 / Francuski / Miękka / 2021 / 78 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,57 |
![]() |
Templier Ad Vitam Aeternam
ISBN: 9781654222376 / Francuski / Miękka / 2020 / 120 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
60,29 |
![]() |
Gestire le prestazioni di vendita in modo metodico
ISBN: 9786206812821 / Włoski / Miękka / 2025 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
308,91 |
![]() |
Positive Einsamkeit : Die Kraft des Alleinseins
ISBN: 9783958030060 / Niemiecki / Miękka / 2015 / 112 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Einsamkeit macht vielen Menschen Angst. Doch der Rückzug aus dem hektischen Alltag in die Stille des Alleinseins bietet enorme Chancen: Dieses Buch begleitet Sie auf dem Weg zu sich selbst und zeigt mit vielen Übungen, wie Sie die Kraft des Für-sich-Seins nutzen, um inneren Frieden zu finden, sich auf das Wesentliche zu konzentrieren und neuen Lebensmut zu schöpfen.
Einsamkeit macht vielen Menschen Angst. Doch der Rückzug aus dem hektischen Alltag in die Stille des Alleinseins bietet enorme Chancen: Dieses Buch b...
|
cena:
43,94 |
![]() |
Cultivez votre santé: Comment manger alcalin, éthique et durable
ISBN: 9782322126163 / Francuski / Miękka / 2019 / 402 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
370,23 |
![]() |
Life: Is It Now? Is It Then? Is It to Come?
ISBN: 9781456809232 / Angielski / Miękka / 2010 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,70 |
![]() |
Global Governance im Wandel: Auf dem Weg zur multipolaren Zusammenarbeit
ISBN: 9786206440413 / Niemiecki / Miękka / 212 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Der Autor untersucht, wie der Westen jahrzehntelang die Hauptantriebskraft der Globalisierung war und wie sie mit dem Aufkommen gegnerischer Strömungen wie antiglobalistischer und identitärer Bewegungen im Westen erodiert ist. Der Autor untersucht internationale Institutionen wie die UNO, den IWF und die Weltbank, die vom Westen geschaffen wurden, um eine einheitliche Weltordnungspolitik zu etablieren, die jedoch eher als Instrumente der Beherrschung denn der Zusammenarbeit wahrgenommen werden. Das Buch untersucht die Vor- und Nachteile des westlichen Demokratie- und Menschenrechtsmodells...
Der Autor untersucht, wie der Westen jahrzehntelang die Hauptantriebskraft der Globalisierung war und wie sie mit dem Aufkommen gegnerischer Strömung...
|
cena:
237,17 |