wyszukanych pozycji: 31
![]() |
Effizientes Marketingkonzept für Hotels und Restaurants: Vermarktungsstrategien für den zukunftsorientierten Gastgeber
ISBN: 9783750435537 / Niemiecki / Miękka / 2020 / 126 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
98,86 zł |
![]() |
Hygiene Management in Kitchen and Service: HACCP made easy
ISBN: 9783751917155 / Angielski / Miękka / 2020 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
88,37 zł |
![]() |
Sustainable and Environmental Quality Standards for Hotels and Restaurants: First part: Quality Management for the Management
ISBN: 9783754373361 / Angielski / Miękka / 2021 / 90 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
88,37 zł |
![]() |
Servir con estilo: Maître d'hôtel
ISBN: 9783752828856 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 144 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
100,47 zł |
![]() |
Estándares de calidad sostenibles y respetuosos con el medio ambiente para los hoteles y restaurantes: Segunda parte: Gestión de calidad en el área de alojamiento
ISBN: 9783755755869 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 106 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
92,40 zł |
![]() |
Estándares de calidad para hoteles: Optimización de procesos en hoteles
ISBN: 9783738644876 / Hiszpański / Miękka / 2019 / 250 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
288,51 zł |
![]() |
Ustojchivye i jekologicheski bezopasnye standarty kachestva dlja gostinic i restoranov: Chast' tret'ja: Upravlenie kachestvom v restorannom sektore
ISBN: 9783756238859 / Polski / Miękka / 2022 / 118 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
88,37 zł |
![]() |
Cinco pasos de la venta directa en el hotel y restaurante: Técnicas eficientes de venta directa
ISBN: 9783752628388 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 82 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
86,75 zł |
![]() |
Personalmanagement für Hotels und Restaurants: Personalplanung und Führung in der Hotellerie und Gastronomie
ISBN: 9783753496122 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 86 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
92,40 zł |
![]() |
Gestión de la higiene en cocina y servicio: Fácil aplicación de HACCP / APPCC
ISBN: 9783754320877 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 90 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
92,40 zł |
![]() |
Servicequalität aus der Sicht des Gastes: Handbuch für mehr Servicequalität im Hotel und Restaurant
ISBN: 9783735781727 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 66 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
92,40 zł |
![]() |
Gestão da higiene na cozinha e serviço: Gestão de higiene facilitada
ISBN: 9783754345542 / Portugalski / Miękka / 2021 / 90 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
90,79 zł |
![]() |
Estándares de calidad para restaurantes: Optimización de procesos en restaurantes
ISBN: 9783749466061 / Hiszpański / Miękka / 2019 / 146 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
175,53 zł |
![]() |
Nachhaltige und umweltfreundliche Qualitätsstandards für Hotels und Restaurants: Dritter Teil: Qualitätsmanagement für die Restaurantleitung
ISBN: 9783755753704 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 118 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
98,86 zł |
![]() |
Qualitätsstandards Restaurant: Optimierung der Prozesse und Arbeitsabläufe in Restaurants und Gaststätten
ISBN: 9783748152279 / Niemiecki / Miękka / 2018 / 146 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
173,10 zł |
![]() |
Upravlenie gigienoj na kuhne i v sfere obsluzhivanija: Vnedrenie trebovanij HACCP
ISBN: 9783756816439 / Rosyjski / Miękka / 2022 / 94 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
88,37 zł |
![]() |
Housekeeping Management: Gestión del departamento de ama de llaves y limpieza
ISBN: 9783752607840 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 126 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
100,47 zł |
![]() |
Gestion de l'hygiène en cuisine et au service: L'HACCP en toute simplicité
ISBN: 9783759713254 / Niemiecki / Miękka / 2024 / 94 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
82,72 zł |
![]() |
Gestión de personal para hoteles y restaurantes: Planificación y gestión de personal en la hostelería y gastronomía
ISBN: 9783754301913 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 86 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
88,37 zł |
![]() |
Servicio de calidad desde el punto de vista del huésped y del comensal: Manual para mejor servicio de calidad en hoteles y restaurantes
ISBN: 9783734737725 / Hiszpański / Miękka / 2014 / 66 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,16 zł |