• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Frank Hochsmann » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 31

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Effizientes Marketingkonzept für Hotels und Restaurants: Vermarktungsstrategien für den zukunftsorientierten Gastgeber Frank Höchsmann 9783750435537
Effizientes Marketingkonzept für Hotels und Restaurants: Vermarktungsstrategien für den zukunftsorientierten Gastgeber

ISBN: 9783750435537 / Niemiecki / Miękka / 2020 / 126 str.

ISBN: 9783750435537/Niemiecki/Miękka/2020/126 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 98,86 zł

 Hygiene Management in Kitchen and Service: HACCP made easy Höchsmann, Frank 9783751917155
Hygiene Management in Kitchen and Service: HACCP made easy

ISBN: 9783751917155 / Angielski / Miękka / 2020 / 74 str.

ISBN: 9783751917155/Angielski/Miękka/2020/74 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Höchsmann
cena: 88,37 zł

 Gestão da higiene na cozinha e serviço: Gestão de higiene facilitada Frank Höchsmann 9783754345542
Gestão da higiene na cozinha e serviço: Gestão de higiene facilitada

ISBN: 9783754345542 / Portugalski / Miękka / 2021 / 90 str.

ISBN: 9783754345542/Portugalski/Miękka/2021/90 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 90,79 zł

 Estándares de calidad para restaurantes: Optimización de procesos en restaurantes Höchsmann, Frank 9783749466061
Estándares de calidad para restaurantes: Optimización de procesos en restaurantes

ISBN: 9783749466061 / Hiszpański / Miękka / 2019 / 146 str.

ISBN: 9783749466061/Hiszpański/Miękka/2019/146 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 175,53 zł

 Nachhaltige und umweltfreundliche Qualitätsstandards für Hotels und Restaurants: Dritter Teil: Qualitätsmanagement für die Restaurantleitung Frank Höchsmann 9783755753704
Nachhaltige und umweltfreundliche Qualitätsstandards für Hotels und Restaurants: Dritter Teil: Qualitätsmanagement für die Restaurantleitung

ISBN: 9783755753704 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 118 str.

ISBN: 9783755753704/Niemiecki/Miękka/2021/118 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 98,86 zł

 Qualitätsstandards Restaurant: Optimierung der Prozesse und Arbeitsabläufe in Restaurants und Gaststätten Höchsmann, Frank 9783748152279
Qualitätsstandards Restaurant: Optimierung der Prozesse und Arbeitsabläufe in Restaurants und Gaststätten

ISBN: 9783748152279 / Niemiecki / Miękka / 2018 / 146 str.

ISBN: 9783748152279/Niemiecki/Miękka/2018/146 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Höchsmann
cena: 173,10 zł

 Upravlenie gigienoj na kuhne i v sfere obsluzhivanija: Vnedrenie trebovanij HACCP Frank Höchsmann 9783756816439
Upravlenie gigienoj na kuhne i v sfere obsluzhivanija: Vnedrenie trebovanij HACCP

ISBN: 9783756816439 / Rosyjski / Miękka / 2022 / 94 str.

ISBN: 9783756816439/Rosyjski/Miękka/2022/94 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 88,37 zł

 Housekeeping Management: Gestión del departamento de ama de llaves y limpieza Höchsmann, Frank 9783752607840
Housekeeping Management: Gestión del departamento de ama de llaves y limpieza

ISBN: 9783752607840 / Hiszpański / Miękka / 2020 / 126 str.

ISBN: 9783752607840/Hiszpański/Miękka/2020/126 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Höchsmann
cena: 100,47 zł

 
Gestion de l'hygiène en cuisine et au service: L'HACCP en toute simplicité

ISBN: 9783759713254 / Niemiecki / Miękka / 2024 / 94 str.

ISBN: 9783759713254/Niemiecki/Miękka/2024/94 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 82,72 zł

 Gestión de personal para hoteles y restaurantes: Planificación y gestión de personal en la hostelería y gastronomía Frank Höchsmann 9783754301913
Gestión de personal para hoteles y restaurantes: Planificación y gestión de personal en la hostelería y gastronomía

ISBN: 9783754301913 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 86 str.

ISBN: 9783754301913/Hiszpański/Miękka/2021/86 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 88,37 zł

 Servicio de calidad desde el punto de vista del huésped y del comensal: Manual para mejor servicio de calidad en hoteles y restaurantes Höchsmann, Frank 9783734737725
Servicio de calidad desde el punto de vista del huésped y del comensal: Manual para mejor servicio de calidad en hoteles y restaurantes

ISBN: 9783734737725 / Hiszpański / Miękka / 2014 / 66 str.

ISBN: 9783734737725/Hiszpański/Miękka/2014/66 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 64,16 zł

 Calidad sostenible para hoteles y restaurantes: Primera parte: Gestión de calidad para la gerencia Höchsmann, Frank 9783754330852
Calidad sostenible para hoteles y restaurantes: Primera parte: Gestión de calidad para la gerencia

ISBN: 9783754330852 / Hiszpański / Miękka / 2021 / 90 str.

ISBN: 9783754330852/Hiszpański/Miękka/2021/90 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Höchsmann
cena: 90,79 zł

 Qualitätsstandards Hotel: Prozessoptimierung in Hotels Höchsmann, Frank 9783746032450
Qualitätsstandards Hotel: Prozessoptimierung in Hotels

ISBN: 9783746032450 / Niemiecki / Miękka / 2018 / 250 str.

ISBN: 9783746032450/Niemiecki/Miękka/2018/250 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 292,55 zł

 Nachhaltige und umweltfreundliche Qualitätsstandards für Hotels und Restaurants: Zweiter Teil: Qualitätsmanagement für den Hotelbereich Frank Höchsmann 9783755733744
Nachhaltige und umweltfreundliche Qualitätsstandards für Hotels und Restaurants: Zweiter Teil: Qualitätsmanagement für den Hotelbereich

ISBN: 9783755733744 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 106 str.

ISBN: 9783755733744/Niemiecki/Miękka/2021/106 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 92,40 zł

 
Hygienemanagement in Küche und Service: HACCP leicht gemacht

ISBN: 9783752862126 / Niemiecki / Miękka / 2022 / 84 str.

ISBN: 9783752862126/Niemiecki/Miękka/2022/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 84,34 zł

 Estándares de calidad sostenibles y respetuosos con el medio ambiente para hoteles y restaurantes: Tercera parte: gestión de calidad para el área de restaurante Frank Höchsmann 9783755779308
Estándares de calidad sostenibles y respetuosos con el medio ambiente para hoteles y restaurantes: Tercera parte: gestión de calidad para el área de restaurante

ISBN: 9783755779308 / Hiszpański / Miękka / 2022 / 118 str.

ISBN: 9783755779308/Hiszpański/Miękka/2022/118 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 94,83 zł

 Sustainable and Environmental Quality Standards for Hotels and Restaurants: Part three: Quality management for the food and beverage division Frank Höchsmann 9783756235650
Sustainable and Environmental Quality Standards for Hotels and Restaurants: Part three: Quality management for the food and beverage division

ISBN: 9783756235650 / Angielski / Miękka / 2022 / 118 str.

ISBN: 9783756235650/Angielski/Miękka/2022/118 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 94,83 zł

 Efficient Marketing Concept for hotels and restaurants: Marketing stragies for the future-oriented host Frank Höchsmann 9783752640632
Efficient Marketing Concept for hotels and restaurants: Marketing stragies for the future-oriented host

ISBN: 9783752640632 / Angielski / Miękka / 2020 / 126 str.

ISBN: 9783752640632/Angielski/Miękka/2020/126 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 96,44 zł

 Service quality from the guest's view: Manual for more service quality in hotels and restaurants Höchsmann, Frank 9783734735370
Service quality from the guest's view: Manual for more service quality in hotels and restaurants

ISBN: 9783734735370 / Angielski / Miękka / 2014 / 66 str.

ISBN: 9783734735370/Angielski/Miękka/2014/66 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Hochsmann
cena: 64,16 zł

 Conceito de marketing eficiente para hotéis e restaurantes: Estratégias de marketing para o anfitrião orientado para o futuro Höchsmann, Frank 9783753472478
Conceito de marketing eficiente para hotéis e restaurantes: Estratégias de marketing para o anfitrião orientado para o futuro

ISBN: 9783753472478 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 126 str.

ISBN: 9783753472478/Niemiecki/Miękka/2021/126 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Frank Höchsmann
cena: 96,44 zł

 1  2  Następna

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia