wyszukanych pozycji: 700
![]() |
Eau, Femme Et Développement Durable
ISBN: 9786131599187 / Francuski / Miękka / 2018 / 552 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la relation entre l'eau et la femme relA]ve du symbolique, de la croyance, de l'expA(c)rience ou du quotidien et paraA(R)t tantAt incongrue, tantAt naturelle. Les images sont multiples... Celle de la petite fille qui porte l'eau est rA(c)vA(c)latrice d'une question plus fondamentale aux enjeux sur l'eau: celle de l'accA]s A l'eau. S'intA(c)resser, communiquer, discuter, invoquer les discours sur la gestion de l'eau et la femme appelle A discourir...
Femme et Eau ? Et pourquoi pas, Eau et Homme Si certains comprennent immA(c)diatement les enjeux portA(c)s par l'association de ces deux termes, la ...
|
cena:
439,38 zł |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141710 / Angielski / Miękka / 2010 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
65,14 zł |
![]() |
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor
ISBN: 9780231133128 / Angielski / Twarda / 2006 / 392 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, This uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks,...
Herve This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a long...
|
cena:
115,10 zł |
![]() |
Six-Pack Abs, Mi Método: Vientre Plano y Abdominales Para Hombres y Mujeres
ISBN: 9798476323723 / Francuski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,31 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849500368 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
229,95 zł |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144667 / Angielski / Twarda / 2009 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
76,67 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842
ISBN: 9781604248463 / Angielski / Miękka / 2007 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a series of portraits of leaders of the Greek War for independence. He began writing books and sketching his travels. In this 1842 volume Herve attempts to tell the reader about all that is useful and interesting in Paris. He details the manners and customs of the Parisians. Herve gives instructions for the reader on the economy and advice for a stranger on the proper general proceedings for interacting with the French.
Frances Herve was a French born British artist and travel writer. He traveled to Levant in 1833 and was commissioned by General Church to produce a se...
|
cena:
90,17 zł |
![]() |
Tablettes de Chocolat, Ma Méthode: Un ventre plat et de beaux abdos pour hommes et femmes
ISBN: 9798476304272 / Francuski / Miękka / 2021 / 78 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
95,31 zł |
![]() |
Comme le Général
ISBN: 9781980525349 / Francuski / Miękka / 2018 / 358 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
51,69 zł |
![]() |
How to Enjoy Paris in 1842 Intended to Serve as a Companion and Monitor, Containing Historical, Political, Commercial, Artistical, Theatrical And Statistical Information
ISBN: 9783849191498 / Angielski / Miękka / 2013 / 288 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
153,29 zł |
![]() |
Building a Meal: From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
ISBN: 9780231144674 / Angielski / Miękka / 2011 / 152 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy--the scientific exploration of cooking and eating. By testing recipes that have guided cooks for centuries, and the various dictums and maxims on which they depend, Herve This unites the head with the hand in order to defend and transform culinary practice. With this new book, Herve This's scientific project enters an exciting new phase. Considering the preparation of six bistro favorites--hard-boiled egg with mayonnaise, simple...
An internationally renowned chemist, popular television personality, and bestselling author, Herve This heads the first laboratory devoted to molecula...
|
cena:
57,46 zł |
![]() |
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
ISBN: 9780231141703 / Angielski / Twarda / 2007 / 232 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his ground-breaking research into the chemistry and physics behind everyday cooking. His work is consulted widely by amateur cooks and professional chefs and has changed the way food is approached and prepared all over the world. In Kitchen Mysteries, Herve This offers a second helping of his world-renowned insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how...
An international celebrity and founder of molecular gastronomy, or the scientific investigation of culinary practice, Herve This is known for his grou...
|
cena:
88,20 zł |
![]() |
Six-Pack: How I Did It
ISBN: 9798470934406 / Angielski / Miękka / 2021 / 74 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
64,52 zł |
![]() |
Les Grands Courants de la Spiritualité Juive
ISBN: 9783039115884 / Francuski / Miękka / 2008 / 279 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Cet ouvrage presente les principaux courants de pensee qui sont nes, se sont developpes ou ont traverse le monde juif. Il propose ainsi une immersion dans l histoire d une civilisation qui a traverse les siecles et echange avec beaucoup d autres.
Un recit y est presente qui se veut aussi large que possible, sans exclusive quant au choix des sujets. Aucune idee majeure qui s est developpee dans ou autour du judaisme, n en a ete sciemment omise. En revanche, la trame de narration historicofactuelle en ete minoree pour ne retenir que la substantifique moelle, en evitant les enumerations... Cet ouvrage presente les principaux courants de pensee qui sont nes, se sont developpes ou ont traverse le monde juif. Il propose ainsi une immersion ...
|
cena:
511,48 zł |
![]() |
La gratuité n'a pas de prix !
ISBN: 9782322185306 / Francuski / Miękka / 2020 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
80,30 zł |
![]() |
40 Recettes de Cuisine Cambodgienne: Nourriture Cambodgienne
ISBN: 9798301691133 / Francuski / Miękka / 2024 / 94 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
72,47 zł |
![]() |
La mort du petit cheval
ISBN: 9782253006862 / Francuski / Miękka / 1972 Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
37,33 zł |
![]() |
Un si jolie surprise
ISBN: 9783639637175 / Francuski / Miękka / 2016 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) LA(c)a a formA(c) le projet de fAater l'anniversaire de Paul, le 14 juillet, 40 ans, en invitant les anciens grands amours de Paul. Dans l'accident qui la rendu paraplA(c)gique, Paul a tuA(c) Rodolphe, quelqu'un cher au coeur de LA(c)a. Fabien, est l'oncle -dA(c)shA(c)ritA(c)-. Germaine et Fabien, les domestiques, concoctent quelque chose. Paul et Sophie se remA(c)morent leur vrai et gros amour d'il y a vingt ans. Et leur sA(c)paration. Jusqu'A ce que Sophie explose de ressentiment. De fait, Paul entreprend de se suicider. La fin trA]s accidentelle de cet A(c)pisode entraA(R)ne une grave...
LA(c)a a formA(c) le projet de fAater l'anniversaire de Paul, le 14 juillet, 40 ans, en invitant les anciens grands amours de Paul. Dans l'accident qu...
|
cena:
97,74 zł |
![]() |
Tap! Tap! Tap!: Dance! Dance! Dance!
ISBN: 9781797221465 / Angielski / Twarda / 2023 / 64 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 8-10 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
75,62 zł |
![]() |
Fiche de lecture Vipère au poing de Hervé Bazin (Analyse littéraire de référence et résumé complet)
ISBN: 9782367889634 / Francuski / Miękka / 2022 / 58 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
35,91 zł |