Książki:  » Technologie  » Functional Foods and Beverages: In Vitro Assessment of Nutritional, Sensory and Safety Properties


• Nauka
 [2566942]
 [1029458]
 [69957]
 [118331]
• Komiksy
 [23221]
 [19694]
 [363331]
• Hobby
 [91069]
 [32594]
 [185035]
 [16897]
 [1956]
• Inne
 [218017]
 [3644]
 [57319]
 [280298]
• Religia
 [282588]
 [416]
• Sport
 [43372]
• Sztuka
 [147358]
 [2381]
 [110835]
• Zdrowie
 [58223]

Kategorie szczegółowe
BISAC
Książki nowe
Codzienna aktualizacja bazy
(cen i dostępności)
Realizacja zamówienia:
ok. 3 tygodni
Książki używane
Wycena na życzenie
Realizacja zamówienia:
ok. 4-8 tygodni

Książki są sprowadzane
z zagranicy

Przedpłata, dla firm FV 14 dni
Nie wysyłamy za pobraniem

Czytaj nas na:



 - ksika
    

Functional Foods and Beverages: In Vitro Assessment of Nutritional, Sensory and Safety Properties

1098,03
Rabat: -5% zł

cena promocyjna 1043,13
(netto: 993,45 VAT:  5%)
Darmowa dostawa.

dodaj do przechowalni: Functional Foods and Beverages: In Vitro Assessment of Nutritional, Sensory and Safety Properties


Planowany termin premiery książki: 02-08-2019
Jeśli chcesz zamówić tę książkę skontaktuj się z nami.
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Kategorie: Technologie
Kategorie BISAC:
Technology > Food Science
Wydawca: Wiley-Blackwell
Seria wydawnicza: Institute of Food Technologists
Język: Angielski
ISBN-13: 9781118733295
Rok wydania: 2019
Numer serii: 000334358
Ilość stron: 320
Oprawa: Twarda
Wolumenów: 01