Memories of a Cuban Kitchen: More Than 200 Classic Recipes » książka


• Nauka
 [3169605]
 [1082772]
   więcej

Kategorie szczegółowe
BISAC
Książki nowe
Codzienna aktualizacja bazy
(cen i dostępności)
Realizacja zamówienia:
ok. 3 tygodni
Książki używane
Wycena na życzenie
Realizacja zamówienia:
ok. 4-8 tygodni

Książki są sprowadzane
z zagranicy

Przedpłata, dla firm FV 14 dni
Nie wysyłamy za pobraniem

Czytaj nas na:



Memories of a Cuban Kitchen: More Than 200 Classic Recipes Mary Urrutia Randelman Joan Schwartz 9780028609980 John Wiley & Sons - książka

    

Memories of a Cuban Kitchen: More Than 200 Classic Recipes

Authentic Cuban recipes offer a mixture of Spanish, Indian, African, Chinese, and Portuguese cuisine, from appetizers like Green Plantain Chips, to such entrees as Roast Pork Creole, to tropical rum-based drinks and desserts.
Filled with reminiscences and evocative halftone photos of Randelman's childhood in pre-Castro Cuba, this book presents more than 200 traditional recipes for Cuban dishes, a cuisine that lusciously combines Spanish, Indian, African, Chinese, and Portuguese influences.

cena 90,93
(netto: 86,60 VAT:  5%)
Termin realizacji zamówienia: 10-14 dni roboczych.
Darmowa dostawa.

Memories of a Cuban Kitchen: More Than 200 Classic Recipes
Kategorie: Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Caribbean & West Indian
Wydawca: John Wiley & Sons
Język: Angielski
ISBN-13: 9780028609980
Rok wydania: 1996
Wydanie: Revised
Ilość stron: 352
Waga: 0.60 kg
Wymiary: 23.42 x 19.02 x 2.36 cm
Oprawa: Miękka
Wolumenów: 01
Dodatkowe informacje:Wydanie ilustrowane
Schwartz, Joan JOAN SCHWARTZ is an avid reader, writer, and cook,... więcej >




ZOBACZ RÓWNIEŻ KSIĄŻKI:
What Makes Flamingos Pink?: A Colorful Collection of Q & A's for the Unquenchably Curious

What Makes Flamingos Pink?: A Colorful Collection of Q & As for the Unquenchably Curious
69,89
Research Methods and the New Media

Research Methods and the New Media
115,33
Webster's New World Rogets A-Z Thesaurus

Websters New World Rogets A-Z Thesaurus
99,58
Great Sausage Recipes and Meat Curing: 4th Edition

Great Sausage Recipes and Meat Curing: 4th Edition
133,35
Pressure Perfect: Two Hour Taste in Twenty Minutes Using Your Pressure Cooker

Pressure Perfect: Two Hour Taste in Twenty Minutes Using Your Pressure Cooker
120,79
A Cook's Tour: Global Adventures in Extreme Cuisines

A Cooks Tour: Global Adventures in Extreme Cuisines
69,89