Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Grains for Every Season: Rethinking Our Way with Grains » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2329178]
•
Literatura piękna
[1573913]
więcej...
•
Turystyka
[62055]
•
Informatyka
[128617]
•
Komiksy
[28109]
•
Encyklopedie
[22028]
•
Dziecięca
[506808]
•
Hobby
[105165]
•
AudioBooki
[2371]
•
Literatura faktu
[192351]
•
Muzyka CD
[942]
•
Słowniki
[2933]
•
Inne
[393089]
•
Kalendarze
[295]
•
Podręczniki
[158241]
•
Poradniki
[408363]
•
Religia
[440858]
•
Czasopisma
[455]
•
Sport
[54516]
•
Sztuka
[210888]
•
CD, DVD, Video
[4261]
•
Technologie
[173125]
•
Zdrowie
[89872]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[4318]
•
Puzzle, gry
[3453]
•
Literatura w języku ukraińskim
[220]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12293]
Kategorie szczegółowe BISAC
Grains for Every Season: Rethinking Our Way with Grains
ISBN-13
: 9781579659561 / Angielski / Twarda / 2021 / 368 str.
Joshua McFadden
;
Martha Holmberg
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Grains for Every Season: Rethinking Our Way with Grains
ISBN-13
: 9781579659561 / Angielski / Twarda / 2021 / 368 str.
Joshua McFadden
;
Martha Holmberg
cena
162,54
zł
(netto: 154,80 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 162,92 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Individual Chefs & Restaurants
Cooking
>
Specific Ingredients - Rice & Grains
Cooking
>
Seasonal
Wydawca:
Workman Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781579659561
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
368
Waga:
1.40 kg
Wymiary:
26.92 x 20.07 x 3.56
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wydanie ilustrowane
Holmberg, Martha
Martha Holmberg is Publisher and Editor in Chief o...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: